11 Mayıs 2012 Cuma

Gebzespor - Sandıklı Belediyespor {maç öncesi}


* Gebze için ölüm - kalım maçı değil... Daha öte bir şey.

* İlk devrede sadece sekiz puanı olan Gebzespor, ikinci devre topladığı 26 puanla final maçına çıkmaya hak kazandı. İyi tırmandı, iyi tırmaladı ve 34'e 34 Kırıkkale ile puanları eşitledi. Bu durumdaki en büyük faktör, rakiplerini yenebilmiş oluşuydu. Zira ikili averajda Kırıkkale'yi altına alıp ligde kalıyor.

* Gebzespor geçen hafta 1-0 geri düştüğü ve 10 kişi kaldığı Ümraniye maçını 2-1 kazandı. Onun öncesinde çok pozisyon kaçırdığı ve ikinci devrede yediği gollerle 2-0 kaybettiği Gümüşhane maçı var, onun da öncesinde 1-0'lık Beşikdüzü ve 3-1'lik Diyarbakır BŞB galibiyetleri... Keza o şok edici 3-1'lik maçın evvelinde, 90+3'te gol yiyip 90+4'te gol kaçırdığı 4-3'lük Belediye Vanspor mağlubiyeti var... Neticede, dirençli ve hırslı bir takım. Tek bir dezavantajları var: Aşırı hırs dönüp sizi vurabilir.

* Bölge halkı seferber olmuş durumda diye haberler geliyor, maç primi 10 bin liraymış diye haberler geliyor, takımın kalecisi bir gün idmanı terk ediyor diğer gün başkanla barışıyorlar... Beklendik gelişmeler bunlar... 15.000'den fazla seyirci bekleniyor, maç biletleri 1-3-5 olarak belirlenmiş durumda. Kümede kalmak için her şey müsait ama bir de kalınamazsa, ben o stadın halini düşünmek bile istemiyorum.

* Sandıklı Belediyespor ise 3. Lig 1. Grup'ta kiminle konuşsam şikayet ettikleri bir kulüp. Keza bu satırlarda da yazmıştık Sandıklı'nın meşhur icraatlarını.

* Sandıklı'nın son altı maçında sadece iki galibiyeti var, bunlardan sonuncusu (aynı zamanda son maçı) 14 maçtır yenilmeyen Gümüşhane'ye karşı. O galibiyetle Manavgat'a play off hediye etmişlerdi. Yarın da Kırıkkale'ye 3. Lig hediye etmek için maça asılırlar mı acep?

*Sandıklı, ligde sekizinci sırada; 50 puanı var. Gebzespor ise 15. sırada; 34 puanla. (Bakmayın spor sitelerinin onu 16. sıraya koyuşuna: İkili averajda Gebze üstte!)

* Maçın hakemi Ekrem Gerginci, soyadına nazire yapılırcasına 3. ve 2. Lig'in en gergin maçlarına atanan hakemlerden. Nazilli-İstanbul, Hacettepe-Van, Manavgat-Bayrampaşa gibi maçlara atanmış son dönemde. En son Spor Toto Kupası'nda dördüncü hakemliği var. Sarı ve kırmızı kartına başvurmaktan çekinmiyor, neredeyse tüm Üçüncü Lig maçlarında kırmızı kartı var. Buradan, Gebze-Sandıklı maçının da 11'e 11 bitmeyeceği sonucunu çıkartabiliriz zannımca ama Gebzeliler sakin olsun! Hangi tarafa kırmızı gösterirse, o taraf kazanıyor...

TFF 3. Lig Birinci Grup
Son Hafta Müsabakası
Gebzespor - Sandıklı Belediyespor
12.05.2012
15.30 | Gebze İlçe Stadyumu

2 yorum:

  1. 15.000'den fazla seyirci bekleniyor inşallah yarın hava da iyi olur ve aksilik çıkmaz...

    YanıtlaSil
  2. Herşey Hazır Maç sonu düdüğüyle stad karnaval alanına dönecek .

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...