6 Mayıs 2012 Pazar

Beykoz 1908 - Alibeyköy {maç öncesi}


* Beykoz sezona 1-0'lık İstanbulspor yenilgisiyle başlamış, ilk devrede sadece bir galibiyet alabilmişti. Hatta 14. haftaya kadar sadece 7 puan toplayabilmişti. Her şeyin döndüğü maç İzmit Çenesuyu Plajyoluspor maçı oldu...

* O maçta 1-0 kazandı, sonra 4-0 kaybetti ve işler çığrından çıktı: Kalan yedi maçında sadece lider Derince Belediyespor'a kaybetti. Aldığı altı galibiyetle lige tutundu ve play outa kaldı.

* Alibeyköy ise istikrarsız bir sezon geçirmiş. Play off grubunda son yedi maç istatistiği: Mağlubiyet, Galibiyet, Mağlubiyet, Mağlubiyet, Galibiyet ve Mağlubiyet... Toplamda yedi galibiyet, iki beraberlik ve beş mağlubiyetle sezonu sekizinci sırada bitirmiş.

* Normal grupta ise "Seyircisiz" maçları çok dikkat çekici. Yarın husumetli oldukları Beykoz taraftarıyla karşı karşıya gelecek Alibeyköylüler.

* Normal grubunda 14 galibiyet, beş de mağlubiyet almış. Sükseli bir performans sayılır bittabi.

* Maça dair çok öngörüye gerek yok. Kaybeden yoluna en dipten devam edecek. Beykoz bütün sene Bölgesel Amatör Lig çilesi çekti. Tam hırslı bir grafik yakalamışken play out oynayacak. Alibeyköy geçen yıl play out'ta Süper Amatör'den gelen İstanbul'a penaltılarla mağlup olup küme düştü. Keza amatöre düştüğü sene de son maçında bir gol atsa kümede kalacaktı. Final maçlarını oynayamıyor. Beykoz maçı penaltılara dahi götürmeden kazanacaktır...

* Maçın hakemi Mehmet Latif Turgut, İstanbul Bölgesi hakemlerinden. Bu sezon Bölgesel Amatör'de ve Coca Cola U-17 Akademi'de çok maça çıkmış. Düzenli bir grafiği var. Maç gerildikçe kartına başvurmaktan çekinmediği izlenimine kapıldım... Atanabilecek en iyi hakemlerden biri olduğuna şüphem yok.


BAL Play Out Maçı
Beykoz 1908 AŞ - Alibeyköy
15.00 - 06.05.2012
Silivri Stadyumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...