6 Mayıs 2012 Pazar

3. Lig'e Yeni Bir Soluk


Üçüncü lige yeni bir soluk
Fadıl Kurt 18 yıl profesyonel futbol oynamış, köklü takımlarda forma giymiş; Türkiye Kupası'nda hayli üst turlarda mücadele etmiş bir futbolcu… Ama onu Türk futbolu bu yıl Derince Belediyespor'u 3. Lig'e çıkaran teknik direktör olarak duydu. Sporx adına sorduğumuz sorulara içtenlikle verdiği cevaplar Türk futbolunun en alt kategorilerinin sorunlarına da ayna tutar nitelikte…

- Merhaba Sayın Hocam, öncelikle tebrikler! 3 Lig'e çıktınız... Peki, bu süreç nasıl hasıl oldu bize son sezonunuzu özetler misiniz?


2010 – 2011 sezonun da Derince Belediyespor'da göreve başladığımda Belediye Başkanımız Dr. Aziz Alemdar bana genç bir takım yaratmamı ve hedefin 3 yıl içinde 3. Lig olduğunu söylemişti. Derince Belediyespor yıllarca 3. Lig hedefi peşinde koşmuş, büyük bütçelerle kaliteli futbolculardan oluşturduğu takımlarla yaratılmış o genç kadromuzla katıldık. Başlangıçta takım olgusunu oluşturmak adına büyük sıkıntılar çektik. Neredeyse zamanımızın tamamını takımın gelişimine harcadık. BAL'daki ilk yılımızı bu genç kadro ile geçirdik. Ligi orta sıralarda bitirdik. Sezon sonunda elimizde genç ama tecrübe kazanmış bir iskelet kadro Transfere çok cüzi bir bütçe ayırmıştık ve bu bütçeye uygun futbolcu bulmakta çok zorland
ık. Almak istediğimiz futbolcularla bire bir görüşerek, bu oluşumun içinde olmalarının kendilerine kazandıracağı şeylerden bahsettim ve birçoğunu ikna ederek transferlerini gerçekleştirdik. Kulübümüzün gerek tesisleri, futbolcunun ideallerine ulaşabilmesi için önemli bir etkendi.

(...)

devamı Sporx'te...

1 yorum:

  1. Todos se divierten como puede. Lo principal con la mente. Tuve tal experiencia https://andorrapharm.com/comprar-viagra-generico-andorra/ me ayudó. Muéstrales a todos de lo que eres capaz. Esta es una herramienta probada. Creo que deberías intentarlo, así que definitivamente puedes mantener la situación bajo control) Todo lo mejor, buena suerte. No tengas miedo, disfruta el proceso.

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...