19 Mayıs 2012 Cumartesi

Eyüpspor - Beypazarı Şekerspor {maç öncesi}


* Eyüpspor sezona hemen hemen tüm 2. Lig kulüpleri gibi "play off" parolasıyla başlamıştı ancak play off hattıyla arasında 10 puan fark var şimdi. Düşmemeyi garantilemiş olmak şüphesiz bir avantaj onlar için.

* Bu sezon gittiğim iki maçlarında da kazanamadılar: Ünyespor'a yenildiler, Fethiyespor'a 2-0'dan bir puan verdiler. Normal takımlar dış sahada puan orucuna girer, Eyüpspor tezat. Dış sahada topladıkları 20 puanla puan cetvelinde dördüncü sıradalar. İç sahada ise 21 puanları var ve küme düşme hattındaki Altınordu'nun ve bir puanla üstündeki Beypazarı Şeker'in bile gerisindeler bu puanla.

* Son beş maçta Eyüpspor sadece bir galibiyet aldı: 1-0'lık skorla Kırklareli'ni devirdiler.

* Beypazarı ise son üç maçta da galip geldi (Birisi hükmen Mardin maçı) ancak son maçlarında zirve kovalayan Bandırma'yı 3-0 gibi net bir skorla devirerek güçlerini gösterdiler. Bu sezon yakaladıkları en iyi seri. (Daha önce 2 maç peş peşe kazanmışlardı)

* Beypazarı Şekerspor'un isim serüveni son bulsun ama lig serüveni son bulmasın.

* Dış sahada dört galibiyet, dokuz mağlubiyet var 15 maçta. Ancak, yenildiği taktirde küme düşme ihtimali çok çok fazla. Bu sene küme düşme hattındaki tüm takımlara puan saçmış olan Adana Demir, Altınordu ile oynuyor. Kaybederse play off'tan olma ihtimali var ancak Kızılcahamam (ADS'nin play off hattı rakibi) bir diğer play off takımı Fethiye ile oynuyor. Ve geçtiğimiz hafta Trabzon 1461'den beş yediler.

* Benim tahminimce bu maç bol "golsüz" beraberlikle sonuçlanır.

* Maçın dördüncü hakemi tanıdık: Sahaya giren yüzlerce Siirt taraftarının Beylerbeyi futbolcularını tekme tokat dövdüğü maçın birinci hakemi. Bu maçın birinci hakemi Bülent Çenet ise Osmaniye Bölgesi'nden. Ağırlıklı olarak 2. ve 3. Lig'de görev alan bir hakem. Bu yıl Altınordu-Fethiyespor Türkiye Kupası maçında da görev almış birinci hakem olarak. Kartlarına çok da başvurmuyor gibi gözüküyor. Maçın fazla gergin geçmeyeceğini de öngörerek, mantıklı bir atama olduğunu söyleyebilirim kendimce.


TFF 2. Lig Kırmızı Grup
Son Hafta Müsabakası
Eyüpspor - Beypazarı Şekerspor
20.05.2012
15.30 | Eyüp Stadı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...