12 Mayıs 2012 Cumartesi

Kocaelispor - Tepecikspor AŞ {maç öncesi}

* Fazla söze gerek yok. Kocaelispor'un 2. Lig'de uzun bir süreliğine "son" iç saha maçı. Süper Lig'deki, "damdaki kemancı" havasında geçen son iç saha maçına (Trabzonspor) gitmiştik, buna da gideceğiz.

* Son haftalarda alınan sürpriz puanlara mukabil, Turgutlu'dan yenilen 9 golle -100'e ulaşan bir averaj var ortada. Kimse aksini beklemiyordu ama en azından kalan maçlarından dört puan alabilip puanını 10'a çıkartırsa bir nebze yürekleri rahatlatır diye düşünüyorum. Bizimkisi de züğürt tesellisi işte.

* Tepecik geçen hafta İskenderun'u 3-2'yle geçti ama ondan bir önceki hafta 15 puanlı sondan ikinci Çorum'la, onun da bir önceki haftasında lider Urfa ile 1-1 berabere kaldı. Dengesiz bir takım.

* Tepecik'in dış saha performansı: 6 galibiyet 4 beraberlik 5 mağlubiyet. Kocaelispor'un iç saha performansı: 1 galibiyet, 2 beraberlik, 12 mağlubiyet.

* İçimde garip bir his var, Kocaeli galip gelecek diyor. Çok komik.

* Maçın hakemi Cihan Burgan, Antalya Bölgesi'nden. Kocaeli'nin kardeş şehri, kardeş takımından. Üçüncü Lig, İkinci Lig, Coca Cola U-18 Akademi hakemlikleri, Bank Asya 1. Lig 4. Hakemliği var bu sene. Ortaya karışık bir şeyler yapmış...

TFF 2. Lig Beyaz Grup
34. Hafta Müsabakası
Kocaelispor - Tepecikspor AŞ
15.30 | 13.05.2012
İsmetpaşa Stadyumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...