4 Mayıs 2012 Cuma

Küçükçekmecespor - Sivas Dört Eylül Belediyespor {maç öncesi}

* Küçükçekmece'nin tek seri galibiyeti ilk devredeki İskenderun-Sivas Dört Eylül-Karsspor maçlarında aldığı 5-1, 2-1 ve 3-1'lik galibiyetlerdi. Şimdi seriyi arttırma şansı var: Gölcük ve İskenderun'dan üçer puan çıkarttı. Sivas maçı sonrası sezonu Kars ile kapatacak...

* Küme düşme hattındaydı, iddiasızdı. Peş peşe iki maç kazanınca bir anda üç rakibini de alt sıralara itti. Ancak hala son maça kadar küme düşme riskini koruyor. Ve son maçı küme düşme hattındaki Kars ile! Ölüm kalım maçı...

* Sivs Dört Eylül, birazcık iddialı sayılırdı. Çok az. Maltepe'den iki hafta önce dört yedi, iddia middia kalmadı. Sonra Yalıspor'a da 2-1 kaybetti ve bütün bir sezonu çöpe attı.
Bağlantı
* Küçükçekmece iç sahada altı galibiyet, altı beraberlik, beş de mağlubiyet istatistiği tutturmuş. 26 gol atarken 23 golü de kalesinde görmüş. Sahasındaki son maçında stattaydım ve Gölcük maçının analizini de burada yazmıştım.

* Sivas Dört Eylül ise deplasmanda tam tersi bir istatistik tutturmuş: Beş galibiyet, altı beraberlik, altı da mağlubiyet. 21 gol atmış, 23 tane de yemiş. Sözün özü, favori Küçükçekmece. Plase beraberlik.

* Maçın hakemi Volkan Çetinkaya'yı Bayrampaşa-Gümüşhane maçında izlemiş ve beğenmemiştim. O günden beri çok yol kat etmiş: Süper Lig'de dördüncü hakemliğe terfi etmiş. Diyarbakır BŞB'nin iptal edilen Sandıklı Belediye maçının hakemi de Volkan Çetinkaya imiş.

TFF 3. Lig 2. Grup
37. Hafta müsabakası
Küçükçekmecespor - Sivas Dört Eylül Belediyespor
Metin Oktay Stadyumu
5 Mayıs 2012 | 15.30

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...