4 Mayıs 2012 Cuma

Kızılcahamamspor - Alanyaspor {maç öncesi}

*Ankara’nın Ankaragücü ve Gençlerbirliği’nden sonra tribüne en çok taraftar çeken klübü Kızılcahamamspor, play-off yolundaki rakipleri Körfez FK ve Adana Demirspor’un iddiasız takımlarla oynayacağı haftada kazanarak 5.sıradaki yerini korumak istiyor.

*Kızılcahamamspor son 8 maçında 1 mağlubiyet almış.(2-1 Eyüpspor’a) Evinde oynadığı son 7 maçı da kaybetmemiş. Ligde yeni teknik direktörü Kahraman Karataş’la çıktığı ilk maçta Eyüpspor’a mağlup olduktan sonra son iki maçını 1-0 lık sonuçlarla kazanmış. Ünyespor karşısında izlediğim Kızılcahamamspor eskiye nazaran daha derli toplu, daha sağlam gözükmüştü gözüme. Gol yollarında zaten Üstün Bilgi’nin etkileyici performansıyla büyük maçlar hariç pek sorun yaşamıyorlar.

*Kızılcahamamspor son 2 maça kadar sadece 1 kırmızı kart görmüşken son 2 maçta da kırmızı kart görmüş. Bu, yeni hocanın oyunculara mücadele ruhu aşıladığını gösteriyor. Alanyaspor karşısında Erkan Ferin kırmızı kart cezası nedeniyle oynayamayacak, cezası biten Gökhan Solak ise takıma dönüyor.

*Ligin 15 maçla en fazla berabere kalan takımı Alanyaspor ise zayıf olan play-off şansını son 2 maça taşıyabilmek için kazanmak isteyecektir.Adıyamanspor’dan sonra ligin en az gol atan takımı(26 gol) Gol yollarında büyük sıkıntı yaşadıkları aşikar. Dış sahada oynadığı son 6 maçta galip gelememiş.

*Bu maçta Alanyaspor’u en çok zorlayacak faktör Kızılcahamam İlçe Stadı'nın bozuk zemini olacaktır. Bu sezon böyle bir zeminde maç ya da antrenman yaptıklarını düşünmüyorum.

*Son şansını kullanmak isteyen Alanyaspor’un Kızılcahamamspor karşısında gol veya goller bulabileceğini fakat sonuç olarak moralli Kızılcahamamspor’un maçı kazanabileceğini düşünüyorum.

*Maçın hakemi Erdoğan Özkaya, İstanbul gölgesinden; Her iki takımında bu sezon maçında görev almamış. bu yıl 5 kez 2. Lig maçı yönetmiş. Sadece 1 tanesinde deplasman takımı kazanmış. Hakemle ilgili aklımda kalan: İlk yarı oynanan Fethiyespor – Bandırmaspor maçının 27.dakikasında Bandırmaspor’dan Fırat’ı oyundan atarak penaltıyı göstermiş ve Fethiyespor o maçı 2-0 kazanmıştı.


TFF 2. Lig Kırmızı Grup 32. Hafta Müsabakası

Kızılcahamamspor - Alanyaspor

Kızılcahamam İlçe Stadı

6 Mayıs 2012 | 15.30

Yazı: Ahmet Sakızcıoğlu

1 yorum:

  1. Dies ist ein Medikament gegen erektile Dysfunktion. Einer der besten. Dies wird von normalen gesunden Männern verwendet. Levitra ist zur Steigerung des sexuellen Verlangens geeignet. Sie können in einer österreichischen levitra kaufen. Dies ist eine großartige Medizin.

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...