23 Mayıs 2012 Çarşamba

Samet Önger Fenerbahçe'de?

http://www.pazar53.com/d/other/paz1.20111127200344.jpg

Beylerbeyi'nin 21 yaşındaki stoperi Samet Önger'in Fenerbahçe ile anlaştığı ileri sürüldü. Sert futbolu nedeniyle Lugano'ya benzetilen Samet, bu yıl 3. Lig'de 29 maça çıktı, beş gole imza attı.

Samet uzun boyu ve top hakimiyetiyle defansif yönü müthiş olan bir oyuncu olmasına karşın, yaptığı sık ileri çıkışlarla kademe ve güvenlik anlayışını ikinci plana itebilen bir oyuncu. Açığını kapatabilen bir mevkidaşı olduğu taktirde hem hücumda hem defansta, adeta bir bek gibi kullanılabilir.

Kornerlerde, pozisyonları iyi süzüp rakip kaleye kafa vuruşları yapabilen Samet'in; bu vuruşlarda çok da isabet kaydettiği söylenemez. Geliştirilecek çok yönü olan 1991/ Sakarya doğumlu futbolcu, Beylerbeyi'nden önce Çankırıspor'da oynamış ve tek (ve ilk) golünü Adıyaman'a kaydetmiş, takımının 3 puan almasını sağlamıştı. Bu yıl da Beylerbeyi, Samet'in gol attığı maçlarda 7 puan kazandı.

Samet'in menajerliğini yapan Rıza Vardar'ın, Fenerbahçeli Furkan Aydın ve Onur Karakabak'ın da menajeri olması; transfer ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...