15 Nisan 2012 Pazar

Sandıklı'nın İlk İcraatı Değil!

Sandıklı Belediye sahadan kaçtı

Dün itibariyle adı Diyarbakır BŞB müsabakasına çıkmayınca duyulan Afyon ekibi Sanıklı Belediye'nin ilk icraatının bu olmadığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olarak on yıl aradan sonra tekrar Üçüncü Lig'e dönen Sandıklı Belediyespor'dan şikayet eden edene!

Gümüşhanespor futbolcusu Tekin Adar: "Sessiz sedasız, topunu oynayıp maç bitince rakibi de tebrik eden bir takımız... Bizim maçımızda biz gol attıktan sonra şeref tribününde yöneticilerimiz, Sandıklı Belediye yöneticileri tarafından saldırıya uğradı. Sahada yardımcı hocaları kulüp menajerimize saldırdı... Maç bitti, koridorda biz saldırıya uğradık rakip futbolcular tarafından... Profesyonellik nedir, bilmiyorlar!"

Geçtiğimiz hafta üç puan aldıkları Belediye Vanspor ekibinden İhsan Mert: " Maç 1-1'ken Sandıklı atağında stoperimizle orta saha oyuncumuz ceza alanında çarpıştı ve stoperimizin dudağı patladı. Diğer defans oyuncumuz topu dışarı atmaya çalışırken rakibin bir oyuncusuna çarpan top oyuna döndü... Top benimle rakibin ilk golünü atan Aziz Kızılgün'ün arasında kaldı. Ben yerde kan içinde yatan arkadaşımı gösterdim, topu dışarı atmasını rica ettim. Tüm takım durmuştu o sırada çünkü, arkadaşımız yerde yatıyordu... Ancak bu oyuncu yerde yatan Murat'a baktı, omzunu silkti ve yanımdan geçip topu boş kaleye doğru attı... Başka bir takım arkadaşı da topu tamamlayıp golü attı. İzlediğim en çirkin takımdı! Fair playden de oyunu güzelleştirmekten de uzaktılar... Üstüne üstlük otobüsle maçtan dönerken Dardanel'in yaptığı centilmenliği duyduk ve yıkıldık..."

Dardanel ne yapmıştı?


Vanspor'un Sandıklı ile maç oynadığı gün, Dardanel Erzurum karşısında faul atışında topu rakibe vermek isterken yanlışlıkla gol atmış; sonra mağdur duruma düşen rakibine karşı hatasını kendi kalesine gol atarak telafi etmişti.

Diyarbakır BŞB maçında neler oldu?

Maç öncesi kavga eden futbolcuları bahane eden Sandıklı Belediyespor can güvenliği olmadığı gerekçesiyle maça çıkmadı, kurallara göre hükmen mağlubiyet ve puan silme cezasına maruz kalacak...

not: Diyarbakır - Sandıklı maçına dair Sporx'te yazdığım haber de konu hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmanızı sağlayacaktır.

not2: Fotoğraf dünkü maçtan, sahada bekleyen Diyarbakır BŞB ekibi ve hakem triosu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...