14 Nisan 2012 Cumartesi

Gölcükspor - Yalıspor {maç öncesi}


* TFF 3. Lig 2. Grup'tan ilk kez maç izleyeceğim.

* Gölcükspor, 9. sırada ama son beş maçtır yenilmemiş. Yalıspor 7. sırada ve son iki maçta galip gelememiş. Ondan öncesi üç peş peşe galibiyeti var.

* Son beş maçta Gölcük sekiz gol atarken, dört gol yemiş. Lider Nazilli'yi ve üçüncü Keçiörengücü'nü yenmiş. Dişli bir hale bürünmüş diyebiliriz. Yalıspor ise son maçından sondan üçüncü Küçükçekmece'ye bir puan hediye etmiş... Ama puantajda hala play off kovalıyor.

* 7. Yalı ile 9. Gölcük arasında yedi puan fark var. Adalet?

* Şaka bir yana Yalıspor ile play off hattındaki son kulüp olan İstanbulspor arasında iki puan fark var. Bir yandan düşündüğümüzde kalan dört maçta Gölcük'ün play off'a sıçraması çok da sürpriz olmaz. Yalıspor da elini kuvvetlendirme adına kazanmak isteyecektir... Bence az gol izleyeceğiz bu maçta (belki de hiç izlemeyiz!)

* Gölcük iç sahada beraberlik rekortmeni: 9 beraberlik... (3 galibiyet ve 4 de mağlubiyeti var) Yalıspor ise deplasman fakiri: İlk dokuz takım arasında deplasmanda en az puanı o almış.

* Yardımcı hakem Mehmet Burak Demir iki hafta önce izlediğim Van-Gebze maçında da görevliydi. Birinci hakem Mehmet Kürşat Öner, Malatya bölgesinden. Ağırlıklı olarak Doğu ekiplerinin puan kazandığı maçlarda görev almış bu sene. Hakem kadrosunda olduğu dört Karadeniz ekibi de puan(lar) kaybetmiş... Yalıspor'la seriyi sürdürebilecek mi acaba?


TFF 3. Lig İkinci Grup
34. Hafta Müsabakası
Gölcükspor - Yalıspor
15.04.2012
14.30 | Gölcük Şehir Stadyumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...