6 Nisan 2012 Cuma

Araklı'nın Düşüşü

http://www.ajansspor.com/resim/araklispor_logo.jpg

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Araklı'nın yaşadığı düşüş, Türk futbol tarihinde ender görülür.

19 takımdan oluşan Üçüncü Lig gruplarında, ilk devredeki 18 maçta altı galibiyet, yedi beraberlik ve beş de mağlubiyet alan Karadeniz ekibinin, play off hattıyla arasında sadece iki puan vardı. Ne olduysa ikinci devrede oldu ve galibiyetle başladığı ikinci devrede iki ayda sadece bir puan alabildi.

Çarşamba'yı 1-0 mağlup etmesine karşın sonrasında çıktığı on bir maçta, çoğu küme düşme adayları olmak üzere tüm rakiplerine puanlar veren Araklıspor, sadece Beylerbeyi ile 2-2 berabere kalabildi. Bu süreçte 27 gol yerken, rakip filelere 11 gol atabildi. On bir maçta gördüğü sekiz kırmızı kart ile de ilginç bir istatistik yakalayan Araklıspor'un, bu kartların üçünü tek maçta gördüğünü belirtmekte fayda var. Araklıspor'un esas sorununun taraftarsızlık olduğunu yönetimin yaptığı basın açıklamalarında belirttiğinin de altını çizmemiz gerekiyor.

Araklıspor'da gözler hafta sonunda oynanacak olan Anadolu Üsküdar 1908 maçına çevrilmiş durumda. Rakip Anadolu Üsküdar play off hattından düşmeme mücadelesi verirken, son üç haftadır maç kazanamıyor.

Araklıspor geçtiğimiz sezon da sekiz maçlık kazanamama serisi yakalamış olsa da, ligi 43 puanla 13. sırada bitirmişti. Onun öncesindeki sezonda ise yükselme gruplarına kadar çıkabilmiş olan, dahası 2006-2007 sezonunda Türkiye'nin tek yenilgisiz takımı olan Karadeniz ekibinin bu düşüşü, amatöre kadar gidecek gibi gözüküyor...

1 yorum:

  1. Jättääkö erektiosi paljon toivomisen varaa? Sitten kehotan teitä kiinnittämään huomiota tähän sivustoon https://miestenapteekki.com/kamagra/ - koska täällä saan aina ratkaista tällaiset ongelmat. Olen varma, että myös te onnistutte.

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...