21 Nisan 2012 Cumartesi

Küçükçekmecespor - Gölcükspor {maç öncesi}



* Küçükçekmece daha bu sene lige çıkmıştı, şimdi düşüyor. 31 puanla sondan üçüncü sırada. Dört takımlı küme düşme hattının bir üstündeki Arsin'den üç, onun da üstündeki Kars'tan dört puan geride. Hani, kapanmayacak bir fark değil elbette ama zor. Çok zor.

* Küçükçekmece son galibiyetini 26 şubatta, rakibinin kırmızı kart gördüğü maçta Kilimli Belediyespor karşısında kendi sahasında almış. Skor 2-1. Toplamda altı galibiyeti var zaten. İşin ilginci şu an birinci sıradaki Nazilli'yi de, ikinci sıradaki Bingöl'ü de kendi sahasında yenmiş oluşu. Bir de, gene kendi sahasında İskenderun'a karşı aldığı 5-1'lik bir galibiyet var ki o da çok acayip...

* Altı galibiyetinin beşi iç sahada.

* Gölcük ise tam tersi, iç sahada üç galibiyeti; dış sahada altı galibiyeti var. Düşme riski yok, çıkma ihtimali de geçen hafta sıfırlandı; kafası rahat.

* Beraberliklerin takımları karşılaşıyor: Gölcük'ün 16 (evet tam on altı) Küçükçekmece'ninse 13 (evet, tamı tamına on üç) beraberliği var.

* Gölcük peş peşe iki galibiyet aldıktan sonra üçüncü maçta Yalıspor'a 1-0 yenildi geçen hafta (o maçı da burada yazmıştık)

* Sözün özü, maç "beraberlik" maçı. Büyük ihtimalle skor da 1-1 olacak ve hatta ileri gidiyorum, ev sahibi ekip öne geçip sonradan skoru deplasman tarafı eşitleyecek ve bütün bu hadise ikinci devre vuku bulacak.

* Maçın hakemi Tolga Şinoforoğlu, Ankara bölgesinden. Üçüncü Lig'de bu sezon 8 maç yönetmiş ve sıkı durun: Küçükçekmece'nin galip geldiği son maçın hakemi de Tolga Şinoforoğlu'ymuş. Bunun haricinde küme düşme yolunda Küçükçekmece'nin rakibi olan Oyak Renault'un kaybettiği Kepez Belediyespor maçını ve bu maçtaki rakibi Gölcük'ün kaybettiği İskenderunspor 1967 maçını yönetmiş. Ve bu takımları pek ilgilendirmiyor ama 2. Grup'ta son sıradaki Ergani'nin de iki mağlubiyetinde hakem Tolga Şinoforoğlu'ymuş... Garip bir atama demek hafif kaçar... Bekleyip göreceğiz nasıl bir hakemmiş...

TFF 3. Lig İkinci Grup
35. Hafta Müsabakası
Küçükçekmecespor - Gölcükspor
22.04.2012
14.30 | Küçükçekmece Metin Oktay Stadyumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...