18 Nisan 2012 Çarşamba

Evlerinde Şampiyonlar!

http://www.egenethaber.com/media/haber_resim/1801_12_2_pTAuu.JPG

Üçüncü Lig'de grup liderlerinin ortak özelliklerinden birisi de iç sahada aldıkları sükseli puanlar.

İç sahasında namağlup dört takımdan birisi; birinci grubun lideri İnegölspor. Bursa ekibinin iç sahada 16 maçta topladığı 40 puana mukabil dış sahada 16 maçta topladığı 28 puan var.

İkinci grupta lider Nazilli Belediye de iç sahada namağlup fakat topladığı puan sayısı 46. Zira Nazilli'nin iç sahada puan kaybettiği tek maç var, o da halen grup ikincisi olan Belediye Bingölspor'la 1-1 beraberliği...

Üçüncü grupta ise iç sahada/dış sahada namağlup bir takım yok! En çok puanı toplayan Hatayspor (38) zirveye oturmuş durumda.

Üç grup lideri arasında deplasmanda en çok puanı ise İnegöl toplamış zira Nazilli'nin 23, Hatay'ınsa 24 puanı var dış sahalarda...

Üçüncü Lig'de iç sahada maç kaybetmemiş iki takım daha var: Birincisi, geçtiğimiz günlerde olaylarla anılan Birinci Grup ekibi Sandıklı Belediyespor. (Şu an grubunda 7. sırada) İkincisi ise İkinci Grup'ta grup ikincisi olan Belediye Bingölspor.

Bir de, ilginç bir diğer nokta; Üçüncü Grup lideri Hatayspor'un iç sahada topladığı puanlar grubunda son dört takımdan da fazla durumda. Birinci Grup'taki İnegöl'ün topladığı iç saha puanları son beş takımdan da fazlayken, İkinci Grup'ta ise durum daha çetrefilli: Nazilli'nin iç sahada topladığı 46 puanı toplayamayan 10 tane takım var!

fotoğraf: Ege Net Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...