13 Nisan 2012 Cuma

Lisenin İstanbul'u Bu Kez Sıçrayamadı



Bölgesel Amatör Lig'de 11. Grup'ta mücadele eden İstanbulspor play off hattındaki Büyükçekmece'den on puan farkla ligi dördüncü bitererek yükselişini sürdüremedi.

Bu sezon topladığı 34 puanın 21'ini iç sahada, 13'ünü deplasmanda topladığı göz önüne alınırsa; dış saha maçlarındaki kayıpları yüzünden küme yükselemediğini öne sürebiliriz.

2009 yılında kurulmuş olan İstanbulspor şimdiye kadar oynadığı her kategoride lig atlamış, geçtiğimiz yıl oynadığı play out maçında BAL takımı Alibeyköy'ü penaltılarla yenerek BAL'a yükselmişti. Bu sezon yerlerinde saymaları gelecek sene için kulübün sahibi İstanbul Erkek Liseliler Vakfı'nı hırslandırıyor olmalı.

İlk senesinde 2. Amatör Küme'de grup 2.'si olarak, ikinci senesinde de 1. Amatör Küme 2.'liğini alarak Süper Amatör Lig'e çıkmış olan "boğalar"; geçen sene de SAL 2. Grup Şampiyonu olarak Play Off'a kalmıştı.

Bunun yanı sıra takımın istikrar anlamında da markalaşma yolunda olduğunu belirtmekte fayda var: Takımın teknik patronu, takım kurulduğundan beri 1959 doğumlu Oğuz Ataman.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...