16 Mayıs 2012 Çarşamba

Keçiören'in Şanssızlığı



3. Lig 1. Grup'ta küme düşen Keçiören Sportif; tesis, malzeme, maddiyat gibi nice sıkıntıyla boğuşuyordu. Az sonra okuyacağınız olayı bana ilk devredeki teknik direktörü Savaş Öcal anlattı.

Savaş Hoca, bir dostuna malzemesizlikten dolayı şartlarını çok zorladığını anlatırken karşı tarafın önerisiyle 25 kişilik malzeme yollanır Keçiören'e. Eşofman takımları, yağmurluklar, dizlikler vesaire. Komple bir "takım" anlayacağınız.

Ancak, kargoda hususi olarak "KEÇİÖREN SPORTİF KULÜBÜ" yazmasına karşın kargocuların eşyaları "KEÇİÖRENGÜCÜ"ne götürmeleri işleri biraz garip duruma sokar. Keçiörengücü, 3. Lig 2. Grup'ta zirveye oynamakta olan, belki de 2. Lig ve 3. Lig kulüpleri arasında en çok gelire sahip olan belediye destekli, uğruna Hacettepe'nin kapatıldığı kulüptür.

Üzerinde KEÇİÖREN SPORTİF KULÜBÜ yazan ve KEÇİÖRENGÜCÜ'ne gelmiş olan kargoyu Keçiörengücü yetkilileri "Bizim malzemeye ihtiyacımız yok" diyerek o dönemde yeni deprem olmuş olan Van'a yollarlar.

O malzemeler belki Keçiören Sportif'i kümede tutmazdı ama vicdan liginde Keçiörengücü'nü de küme düşürmezdi. İyi niyet bu topraklardan göçeli, rekabetler pislikleşti.

2 yorum:

  1. Yazılarınızı Gityat.com ' da paylaşabilir, blogunuzu tanıtabilir ve kendi kanalınızı kurabilirsiniz. Sizleri de aramızda görmek bizi çok mutlu eder.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba! Eğer sporu seviyorsanız , o zaman bu yere dikkat etmenizi tavsiye ederim https://azscore-tr.com, çünkü burada her zaman kar elde ediyorum, çünkü bunlar sporda en iyi ve en dürüst bahislerdir!

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...