2 Mart 2012 Cuma

Birinci Köprünün Altındaki Mucize

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEintyRJxm64k0IbbgIkG0nvgqbgfxwhVDDAJuZVlLCtMkoTXKwqm_ikuhk3w9aJ6_TjQwH9O18piToso0lI55gf1nm0BRxhpUsW4n3HTRtorR6Z04dZJ5l7mec6k7Q9HKyPP4t8-o8p5G0Q/s400/Untitled.png

Beylerbeyi, yüzüncü yılını kutluyor bu sene. 1911 kuruluşlu kulüp, geçmişinden daha ziyade; Galatasaray'ın pilot takımı oluşuyla dikkat çekiyor son dönemde.

Ama bu sene, yüzüncü yılında, bir mucizeyi de gerçekleştirdi. Üçüncü Lig 3. Grup'ta mücadele eden Beylerbeyi, ilk devre bitimi itibariyle 18 maçta dört galibiyet, altı beraberlik ve sekiz mağlubiyet almıştı ve 18 puanla sondan üçüncü (17.) sıradaydı.

O günden bugüne sadece yedi hafta geçti.

Şu an Beylerbeyi, 32 puanla 9. sırada! Sekiz galibiyeti, sekiz beraberliği ve dokuz mağlubiyeti var. İlk devre bitiminden bugüne değin on gol atıp altı gol yedi. Bu yedi maçta dört peş peşe galibiyet, onları takip eden iki beraberlik ve son maçında da mağlubiyet aldı.

Bu gidiş play off'a mı; yüzüncü yılda Beylerbeyi'nin yüzü güler mi? Bilinmeyen sorular. Şu an play off hattından sadece beş puan gerideler. Kalan maçlarda iki kritik maç bu sorulara cevap niteliğinde: İç sahadaki Siirt ve deplasmanda (şimdiki lider) Hatay ile yapacağı maçlar...

2 yorum:

  1. Galatasaray Beylerbeyi'ni Adnan Polat döneminde Mustafa Yazıcı'ya sattı diye biliyorum. Ondan önce ise Sinan Vardar başkanlık ediyordu klübe. Bir kaç hafta önceki Üsküdar maçında ise takımın gayet iyi futbol oynadığını söyleyebilirim. Hızlılardı, iyi pas yapıyorlardı ama son vuruşlarda yetersizlerdi,cesaretsizlerdi. Gruptaki diğer takımlara fazla aşina olmadığım için bir değerlendirme yapmam çok mümkün değil ancak ümitliyim yine de. Sanki playoff'a kalırız gibi geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ay iki maçınızı izleyeceğim, Darıca ve Siirt. Bakalım neler dönüyormuş Üçüncü Grup'ta :)

      Sil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...