26 Mart 2012 Pazartesi

12 Maçlık Seri

http://www.spor61.net/images/news/6646.jpg

Süper Lig'in yenilmezlik rekoru 47 maçla Beşiktaş'ta; Birinci Lig'in (Bank Asya) yenilmezlik rekoru, iki sezon peş peşe kazandıkları 23 maçla Bursaspor'un elinde. İkinci Lig'in yenilmezlik rekoru ise 33 maçla Elazığspor'da.

Bu sezon bu rekortmenlere yeni bir aday çıktı. Üstelik en dipten! Gümüşhanespor, 12 maçlık serisini ligin sonuna değin götürebilirse 18'e ulaşacak. Play off'ları da katarsak yirmiyi bulma şansı çok yüksek.

Elazığ Belediyespor'la 2-2 berabere kaldığı maçla bir seri başlatan Gümüşhane, sadece rekor adayı olmakla kalmadı, sıralamadaki yerini de düzlüğe çıkarttı ve play off'un en güçlü takımlarından birisi haline geldi.

Sırasıyla Elazığ Belediyespor, Menemen Belediyespor (1-0), Akçaabat Sebatspor (1-0), Kırıkhanspor (2-0), Bayrampaşa (0-0), MKE Kırıkkalespor (1-0), Manavgat Evrensekispor (2-1), Hacettepe (1-0), Keçiören Sportif (1-1), İnegöl (1-1), Belediye Vanspor (2-0) ve son olarak Diyarbakır Büyükşehir Belediye (0-0) engellerini yenilgisiz aşan Gümüşhane'de gözler play off'a çevrilmiş durumda.

Bu süreçte takımda 10 gol atmış olan Sinan Yitmez, 6 gollü Harun Kayalı, 5'er gollü Tekin Adar ve Umut Pusat'ın da şüphesiz büyük payları var.

Gümüşhane, ilk devre sonunda 26 puanı ve -3 averajıyla 12. sıradaydı. Şu an ise +6 averaja ve 52 puana çıkmış bir halde; dördüncü sıradalar. Lider İnegöl'le aralarında sadece dokuz puan fark var... Hem rekor kırıp hem de şampiyon olma ihtimalleri Gümüşhane taraftarlarını çok heyecanlandırıyor olsa gerek...

1 yorum:

  1. Πιθανώς σημαίνει ότι θέλετε να αντιμετωπίσετε προσωπικά τέτοια συναισθήματα; Εάν ναι, τότε απλά αγοράστε το φάρμακο στην ιστοσελίδα του https://andrikofarmakeio.com/, αλλά εάν θέλετε να νιώσετε κάτι μαζί, τότε μου φαίνεται ότι χρειάζεστε οικογενειακή θεραπεία

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...