25 Mart 2012 Pazar

Beylerbeyi: 3 Çarşambaspor: 0


* Beylerbeyi taraftarı yeni pankart yapmış. İşe de yaradı. Skor bağlamında değil: İlk defa tribüne çağrılınca geldi Beylerbeyi futbolcuları. Olaya bak, futbolcunu çağırıyorsun ve gelmiyor! Bundan önce gittiğim iki maçında (Darıca GB & Siirtspor) durum böyleydi. Garip bir takım vesselam.


* Çarşamba ile bir mevzu varmış sanırım. Pek anlamadım olayı ama buna rağmen Beylerbeyililer tribüne onları da çağırdı. (Belki "Runje vakası" yapacaklardı, kimbilir?) Çarşambalılar gelmeyince de küfüre kestiler olayı tribündekiler.


* Dakika bir, gol bir.


* Zaten maça baskın olarak başlamış olan Beylerbeyi, sağlı sollu ataklar yaptıktan sonra sol kanattan gelen ortayı Anıl Gir'in ağlara yollamasıyla öne geçtiğinde kolumdaki saat daha bir dakika ilerlememişti maçta.


* Golü yedikten sonra Çarşamba biraz kıpırdanır gibi oldu, birkaç kez defans arkasına attıkları toplarla tehlike de yarattılar ancak kaleci Akın Alkan çok günündeydi. Konsantrasyon nedir, dersini verdi.



Bağlantı



* İkinci gol gelene değin Çarşambaspor defansı "Çanakkale geçilmez"i oynuyordu. Ancak defansı geçemeyen Beylerbeyililer orta yoluyla sızmaya çalışıp başarılı oldular: Orta açıldı, top boşta kaldı, kalecinin hatalı çıkışıyla boş kaleye topu tipledi Anıl Gir.


* Anıl Gir, dört dakika sonra dört Çarşambalıyı çalımlayıp ceza alanına girdi ve ters bir vuruşla topu ağlara göndererek kendisinin ve takımının üçüncü golüne imzasını attı. (Aynı zamanda skoru da belirledi ama biz bunu 51 dakika sonra öğrenecektik)


* İlk yarı 3-0 bitti.


* İkinci devre iki ekip de skora itiraz etmezcesine, "Vakvakları ürkütmeyelim"ci bir oyun sergilediler. Bu süreçte oyuncuları izleme imkanı daha iyi bulunuyordu. Beylerbeyi'nde defansta Samet Önger, hücum hattında Ruhi Tırak rakibi pıstıran oyunlarıyla sahaya ağırlıklarını koyuyordu. Bunların yanında maça kaptan olarak çıkan Ulaş Ali Çelik de iki kez gol fırsatı yakaladıysa da son vuruşları yapamadığı için skoru değiştiremedi ama bileklerine ve topa hakim görüntüsüyle "Bu çocuk iş yapar" dedirtti.


* Beylerbeyi'nin bulduğu bir gol de ofsayt nedeniyle verilmedi, belirtmekte fayda var.


* 73. dakikada oyuna giren Mehmet Murat Uçar ise çok çabaladı, skoru değiştirme ve/veya hücum hattını canlandırma adına elinden gelen her şeyi yaptı ancak daha pişmesi gerekiyor.


* Çarşambaspor bu süreçte ne yaptı derseniz, inanın hiçbir şey yapmadılar. Maçtan sonra bazı futbolcuları Beylerbeyi camii duvarının dibine sinip sigara içerken gördüğümde, ligde son sıradaki Çarşamba'nın neden bu halde olduğunu anladım. (Futbolculardan birisi de maçtaki kalecileriydi) Yine de, çok sahipsiz bir takımmış gibi görünüyorlardı. Şeref tribününde sorumlu yöneticilerini göremedim? Yazık oluyor böyle oluşumlara...


* Not defterimize ihanet etmeyelim: İlk yarı için Çarşamba'dan Hasan Can Satır ve Emre Atalı'nın iyi oynadığını not almışım.

Bağlantı

* Netice olarak, Beylerbeyi kazandı fakat rahatlayamadı. Hala 12. sırada, hala puantajda avantaj elde edemedi. Hala ipleri koparamadı. Kazanmaya devam etmeli. Çarşamba için ise küme düştüğünü söyleyebiliriz. Kimse itiraz etmeyecektir...

3 yorum:

  1. Ben itiraz ediyorum. sivilde edindiğin bilgiyi hemen maç yazısına koymuşsun, [cami avlusu bilgisini] bir de kalecisi falan demişsin. açık söyleyim hoşuma gitmedi.yazıktır gençlere... muhabbet kuşu muslera da aynı fikirdi olmalı ki gagası ile abanıyor klavyeye....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gençler kendilerine yazık etmesin ama efenim. Bu arada süratlisiniz, kaçmıyor sizden bir şeyler :)

      Sil
  2. Alt bra dag. Jeg vil råde deg ett godt sted som kunne hjelpe meg å løse dette problemet, https://norsk-apotek.com/ er jeg sikker på at du, også, kan gjøre det samme som meg

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...