30 Mart 2012 Cuma

Belediye Vanspor - Gebzespor {maç öncesi}


* Belediye Vanspor'da Umut Kekilli'nin ülkeyi terk ettiği söyleniyor. "Tedavi" için Almanya'ya gitmiş... İşin ilginci bugüne değin sakat sakat oynayan Umut'un son sekiz maç kala tedavi olacağı tutuyor... Buradan iki sonuca varabiliriz: Bir, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Umut takımda kalmayacak. İki, Vanspor'un play off'a dair inancı kalmamış. Yazık.

* Gebzespor sıfırdan kurduğu kadrosuyla ikinci devre sadece üç maç kaybetti. Beş kez berabere kalırken, dört kez de kazanmayı başardı. İlk devre ikişer galibiyeti ve beraberliği vardı. Üstelik bu hafta küme düşme hattındaki rakipleri Lüleburgaz ile Keçiören oynuyor. Gebze için altı puanlık maç desek yeridir.

* Belediye Vanspor ise, iyi yakaladığı seri sonunda düşüşe geçti ve beş maçtır kazanamadı. Üstelik bu beş maçın üçünü mağlup kapattı. Takımda morallerin bozuk olduğu gelen haberler arasında...

* Play off hattıyla Vanspor arasında -şu an- 11 puan fark var. (Bugün kazanan Hacettepe, play off'taki son takım) Gebzespor ile sonda beşinci Lüleburgaz arasında ise üç puan fark var.

* Velhasıl-ı kelam, Gebzespor galibiyete daha yakın gibi görünüyor ama klişe tabirle top yuvarlak. Üstelik iki takım da yeni bir seri yakalamak için, çıkış yapmak için galip gelmek isteyecektir! Ne olacağı hiç belli olmaz. Kıran kırana, doksan dakika hop oturup-kalkacağımız bir maç olsun da...

* Hakemler aynı isimli: Maçın birinci hakemi Mehmet Demir (Adıyaman bölgesi) ve üçüncü hakemi Mehmet Burak Demir (Elazığ bölgesi). Federasyon yetkilileri hakem atamaları yaparken çok keyifli anlar yaşıyorlar olsa gerek...


TFF 3. Lig Birinci Grup
32. Hafta Müsabakası
Belediye Vanspor - Gebzespor
31.03.2012
14.30 | Vefa Stadyumu

1 yorum:

  1. Baya olaylar olmuş maçtan önce. Şu taşlama olayına da gıcık oluyorum. Neyi ispat ediyor ben çözemiyorum. Taş bulup elin kolun da mevcutsa basit makineler ilkesiyle fırlatırsın ileriye. Cesaret, kapak bunun neresinde ?
    Boş otobüs taşlamak herhalde benzin/mazot düşmanlığını simgeliyor, hibrid teknolojisine geçin denmek isteniyor. Greenpeace'ci bunlar temiz enerji istiyorlar.

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...