21 Mart 2012 Çarşamba

Belediye Vanspor - Gümüşhanespor {maç öncesi}


* Gümüşhane'yi Bayrampaşa deplasmanında izlemiş ve beğenmemiştim. "Çok durağan oynuyorlar, zaman geçirmeye yönelik hareketleriyle izleyenleri futboldan soğutuyorlar" demiş idim.

* Gümüşhane yenilmezlik serisini 10 maça çıkarttı: 4 beraberlik - 6 galibiyet. Amma ve lakin galibiyetlerine baktığımızda son sıradaki Akçaabat'ı bile 1-0 zar zor yendiklerini görüyoruz. Yenilmeyecek bir takım olmadığı izlenimini yaratıyor.

* Vanspor ise istikrardan yana bir sıkıntı yaşıyor. Dört maçlık galibiyet serilerinden bu yana galip gelemediler: İnegöl'le 1-1 berabere kaldılar, Diyarbakır'a yenildiler ve son maçta Beşikdüzü'yle 0-0 berabere kaldılar.Bağlantı

* İki takımın arasında sekiz puan fark var. Vanspor play offu cidden istiyorsa maçı kazanmalı. Lamı cimi yok. Gümüşhane de keza, play off hattından düşmek istemiyorsa maçı kaybetmemeli.

* Bayrampaşa maçlarında izleyip beğendiğim Umut Pusat'ı bu maçta daha dikkatli izleyeceğim. Vanspor'daki oyunculara artık alıştık, Pusat'ın adaşı Umut Kekilli, İhsan Mert, Yaser Hacımustafaoğlu gibi oyunu domine eden oyuncularla dolu bir takım Vanspor.

* Maçta ilk ihtimal beraberlik. Hatta düşündüm de, tek ihtimal gibi.

* Maçın hakemi Hüdaverdi Savcı, Mersin bölgesinden. Bu sezon daha önce Birinci Grup'ta Diyarbakır BŞB'nin Lüleburgaz'ı 1-0 yendiği maçı yönetmiş. İkinci ve Üçüncü Grup'ta da maçları var. Asıl ilginç nokta, Hatay bölgesinden yardımcı hakem Harun Kiraz'ın da Diyarbakır maçında görevli oluşu. Bir de Kiraz'ın Van'ın Keçiören'e 1-0 yenildiği maçta görev yapmışlığı var...

* Maçın dördüncü hakemiyse bir kadın: Sabahat Çeviren. Kendisinin kariyerinin en üst düzey maçı bu olacak.


TFF 3. Lig Birinci Grup
30. Hafta Müsabakası
Belediye Vanspor - Gümüşhanespor
21.03.2012
13.30 | Vefa Stadyumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...