17 Mart 2012 Cumartesi

Beylerbeyi - Siirtspor {maç öncesi}


* Beylerbeyi dört maçlık muazzam bir galibiyet serisi yakaladıktan sonra; iki beraberlik ve peş peşe üç 1-0'lık mağlubiyet aldı. Gidişat kötü; puan düşme hattıyla arada üç puan fark var ve bulunduğu grup (Üçüncü Grup) öyle bir haldeki, sondan ikinci Diyarbakır Kayapınar dünkü maçta galip geldi ve sondan beşinci sıraya yükseldi. Yani bir tahterevalli hassaslığında düşme hattı.

* Siirt ise başkanlığa Tanju Çolak, teknik direktörlüğe de kardeşi Yücel Çolak geldi geleli sadece iki kez mağlup oldu. Bunun yanı sıra altı kez galip geldi, bir kez de sahadan tek puanla ayrıldı.

* Siirt'in durumu herkesten iyi: 26 maçta 43 puan ve 4. sırada. Bir üstlerindeki Sancaktepe Belediye 28 maçta 44 puan toplamış; bir altlarındaki Anadolu Üsküdar 27 maç 43 puan ve onun altındaki Yimpaş Yozgat da 28 maç 41 puan. Siirt aldı başını gidiyor. Play off'a yürüyor.

* İki takım arasında en bariz fark disiplin sıkıntısı. Siirt şimdiye dek dokuz kırmızı kart görmüş. Beylerbeyi ise, adının hakkını vererek bu sayıyı ikide tutmuş.

* Siirt'te Samet Taş'ın 9, Sinan Demir'in 6, Koray Uysal'ın ise 4 golü var. Beylerbeyi'nde ise Samet Eker'in 6, Anıl Gir ve Samet Önger'in 5, Hakkı Şimşek'in ise 4 golü var. Sametlerin gol düellosunu izleyebiliriz. Beylerbeyi'nin dört maçtır gol atamıyor oluşunu da bu maçta patlama ihtimallerine ekleyebilir miyiz? Ekleriz sanırım.

* Maçın hakemi Olgun Başdan Adana bölgesi hakemlerinden. 4 eylül, 2 ekim, 23 ekim, 27 kasım, 25 aralık ve 5 şubatta Üçüncü Lig maçlarında görev almış. Ayda bir maç ortalaması olan bir hakemin hem düşme hem de çıkma hattını bu kadar ciddi ilgilendiren maça atanması da garip gibi görünüyor. (Bu süreçte üç kez de İkinci Lig'de dördüncü hakemlik tecrübesi(!) var...)

TFF 3. Lig Üçüncü Grup
29. Hafta Müsabakası
Beylerbeyi - Siirtspor
18.03.2012
13.30 | Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...