26 Mart 2012 Pazartesi

5. Sıradan Küme Düşmek

http://www.futbollogo.com/resimler/ongoruntu/besyuzevlerspor.gif

Bölgesel Amatör Lig(BAL) statüsü bu yıl değiştirildi. Değiştirilen ve eklenen kurallardan birisi de gruplarda İstanbul ekipleri içinde son iki sırayı alanların küme düşeceği kuralıydı.

Bu kuralın ilk meyvesi de BAL 13. Grup'tan alındı. Grupta beşinci sırada olan Beşyüzevler Spor, son haftaya girerken küme düşmeyi garantiledi. Zira gruptaki İstanbul kulüpleri arasında sıralamada sondan ikinci sırayı aldı. Bir diğer küme düşen kulüpse sekizinci sıradaki Yeniköy. Grupta ise 11 takım var ve ilk iki play off oynayacak.

Daha önceleri Süper Lig'de Türkiye Kupası'nda final oynayıp UEFA elemelerine katılmaya hak kazandığı halde küme düşen Kayseri Erciyes örneğine şimdi de sonuncuya yirmi bir puan ve altı sıra fark attığı halde küme düşen bir Beşyüzevler Spor örneğini eklemiş olduk.

1 yorum:

  1. İnternette istikrarlı ve ilginç bir iş veya yarı zamanlı bir iş bulmak istiyorsanız, bu siteye https://topbrokers.com/tr/forex-charts/eur-zar-live daha yakından bakmanızı tavsiye edebilirim. Bu, bu alandaki en iyi projelerden biridir. Kendinizi ona alıştırmanızı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...