3 Mart 2012 Cumartesi

Beylerbeyi - Darıca Gençlerbirliği{maç öncesi}


* Darıca Gençlerbirliği, senarist Birol Güven asbaşkanlıktan istifa edince ilgimi çekmişti. Daha sonra unuttuk gitti. O grubu da (Üçüncü Grup) uzaktan takip edince doğal bir süreç hasıl oldu.

* Darıca, 13. sırada. Son basamaktan sadece altı basamak üstte. "Oh, rahatlar tabii..." diyemiyoruz; küme düşme hattıyla aralarında iki puancık var. Son bir ayda sadece lider Hatay'ı (o da 1-0'lık skorla) yenmiş. Çarşamba ve Aydın ile de beraberlikleri var. Dikkat çekici olan nokta; kırmızı kartları. Sekiz kırmızı kartları var bugüne değin...

* Son bir ayda Çarşamba('dan) puan alıp Pazar('a) yenilmek. Kötü kelime esprisi sahibine aittir.
Bağlantı
* Beylerbeyi'nin mucizesini "burada" yazdık. Son iki ayda (ikinci sezon başından beri) eşine zor rastlanır bir süreç yakaladılar: Dört galibiyet, iki beraberlik, bir mağlubiyet.

* Beylerbeyi son maçında yenildi, Darıca yendi. İkisi de yeni bir süreç peşinde. Az gol olacağı aşikar ama beraberlik? Zor. Darıca kümede kalmak için; Beylerbeyi sürecini play off'la taçlandırmak için yenmeli.

* Beylerbeyi iç sahada beş kez galip gelmiş; dört kez yenilmiş. Üç de beraberliği var. Yani, "Burası Beylerbeyi buradan çıkış yok", yalan. Darıca'nın ise deplasmanda üç kez galip gelmişliği vaki (ikisi ligin ilk iki deplasmanında); dört de beraberliği var. Beş kez puansız ayrılmış rakip sahalardan.

* Ligin ilk devresinde iki ekip 1-1 berabere kalmış. Darıca 1-0 öne geçtiği maçta son on dakikada yediği golle iki puanı buharlaştırmış... Ama tabii, ne Beylerbeyi o zamanki Beylerbeyi; ne de Darıca aynı Darıca. Farklı bir süreç izleyebiliriz.

*Maçın hakemi Mehmet Kaftancı, Bingöl bölgesinden. İlginç bir ayrıntı: 30 Aralık 2011'de yönettiği Dardanel-Beylerbeyi maçından sonra bir tek 5 şubatta maç yönetmiş. Hadi o maç ligin son maçıydı, ikinci devre başlayalı yedi hafta oldu. Bariz dinlendirilmiş. Ve yine Beylerbeyi maçına atanıyor. Burnuma garip kokular geliyor Güntekin. Böyle hakemlerden Bank Asya'da on tane buluruz. Di mi Güntekin?

TFF 3. Lig Üçüncü Grup
27. Hafta Müsabakası
Beylerbeyi - Darıca Gençlerbirliği
04.03.2012
13.30 | Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...