15 Mart 2012 Perşembe

Afyon'da Bayram Havası



Hep haber olur ya, teknik direktör değiştiren kulüpler ilk maçlarını genelde kazanır ve "kan değişimi yaradı" yorumu gelir. 24 puanla Üçüncü Lig Üçüncü Grup'ta sondan ikinci sırada olan Afyon'da da buna tam ters bir hadise vuku buldu geçtiğimiz hafta: Hafta içi teknik direktör Mustafa Meteerdem istifasını yönetime verdi ancak kulüp binasından ayrılırken tüm futbolcuların bavullarını topladığı, "Mustafa Hoca gidiyorsa biz de gidiyoruz" dediğini öğrendi. Yönetimin de ısrarıyla istifasını geri alan kurt hoca, Afyon'da Beylerbeyi'ni 1-0 yenerek bu kararının ilk meyvesini almış oldu.

Fotoğraf, maçtan.

*kaynak "Afyonkarahisarspor Facebook Sayfası"

5 yorum:

  1. ne olacak bu beylerbeyi'nin hali ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben blogda "Birinci Köprünün Altındaki Mucize" diye yazdım yazalı yüzü gülmedi. Yazıyı mı silsek, ne yapsak? :) Şaka bir yana Siirt'i yenip yükselişe geçer diyorum?

      Sil
  2. pazar gününü bekliyoruz ama bir de yarın var. bu arada çok üretken bir haftadasın,yazıları takip etmek namümkün. tempona yetişemiyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Arada böyle esiyor, kapı kapıyı; yazı yazıyı açıyor. Dalgalanıp duruluyorum sonra :) Ama sanırım çok da kötü şeyler çıkmıyor? :)

      Sil
  3. bilakis çok da iyi olmuş bence. hepsini okuduysam da pek rastlaşmadığım takımları tam oturtamıyorum. ama takımların taraftarları için çok daha faydalı olur diye düşünüyorum. ellerine sağlık diyerek bitiriyorum.

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...