29 Nisan 2012 Pazar

Kasımpaşa AŞ: 1 Kayseri Erciyesspor: 0


* İki hafta sonra "Bu maç Kasımpaşa'yı şampiyon yaptı" diyeceğiz.


* Kasımpaşa da, Erciyes de ileri hatta çok etkisizdi. Kasımpaşa'da Dimitrov ve Atilla Yıldırım'ın uyumsuz ve top ezen oyunları; Erciyes'te ise Gökhan Kaba, rakip defans Luiz Henrique'nin markajı altında ezilip gitti.


* Orta sahalar çok fazla oyundan düştü ve bu da çok atak izletti bize ama ataklar genelde anlamsızca sonuçlandı... Hele Kasımpaşa'nın kaçırdığı goller; giremediği pozisyonlar son dönemde yaşanan gol kısırlığını özetledi.


* Erciyes'te ise kadro gerçekten iyi ve uyumluydu lakin sonuca etkileyebilecek ismin olmayışı, sıralamadaki yerlerini de açıklıyordu.


* Wasswa orta sahada top kapma işini kotarıyor ama pas çıkarırken çuvallıyor. Bir de şutları var ki, evlere şenlik. Ama rakibi yıpratıyor... Hakkını verelim. Hanni'yi ise çok methediyorlardı, Abdülhamit'in burnuna bilerek dirsek attığı pozisyon haricinde sahada yok gibiydi...

** işte o pozisyon **

* Kasımpaşa'nın yabancıları ise orta karardı. Sarmov sahada yok gibiydi, Dimitrov'a pas veren yoktu.. (Acaba takımda sevilmiyor mu?) Luiz Henrique ise işini eksiksiz yaptı ama bire bir savunma olayına da karşıyım... Zamanında bu tarz işleri Denizli'de Kratochvil'e Alex'i tutturarak yapıyorlardı. Şimdi ne Kratochvil kaldı ne Denizli...


* Hüseyin Yoğurtçu'nun bu sezonki ilk golüydü. İşin ilginci geçtiğimiz yıl Mersin formasıyla attığı tek gol de Kayseri Erciyes maçındaydı fakat o gol kendi kalesineydi. Bu kez kaleyi tutturdu... Uzaktan vurduğu top defansa da çarpıp kaleciyi kontripiyede bırakarak ağlara gitti.


* Erciyes ikinci yarı defans güvenliğini boşverip ya herro ya merro yaptı. İddia ediyorum Kasımpaşa forvetinde Ümit Karan benzeri bir oyuncu olsa maç rahatça 3 farka koşardı ama Gökhan Güleç'le, Dimitrov'la anca son dakikalarda 1-1 korkusu yaşadılar... Transfer şart.


* Erciyes'in kadrosu gelecek seneyi kaldırır. Ama ola ki Kasımpaşa Süper Lig yolu tutar, kadroyu sil baştan yapmaları gerekecek... Bunu da tüm samimiyetimle söylüyorum.


* Herkes elini kalbine koysun: Semtinin takımı şampiyonluğa koşarken tribünü boş bırakıyorsan ne zaman dolduracaksın?


* Hakemi vasat buldum. Pozisyonları çok süzemedi gibi geldi... Gözünün önündeki faullere, penaltı pozisyonuna, ikili didişmelere çok seyirci kaldı.


* Metin Diyadin, bu sene şampi...

1 yorum:

  1. Kapalı tribün full çekmişti. Karşıda açık tribün gözüktüğü için boş gibi gelmiş.

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...