17 Ağustos 2012 Cuma

Giresun Transfere Fransız


Giresunspor, Adana Demirspor'dan (Sultan) Süleyman Varlık'ı ve Belediye Vanspor'dan Habip Tok'u almış. Süleyman Varlık zaten kalitesini fazlasıyla kanıtlamış, kariyerli ve sahada durmasını bilen bir futbolcu. Ben Habip'ten bahsedeceğim biraz.

Bu sezon yedi maçlarını izlediğim Vanspor'un Fransa (Ales) doğumlu futbolcusu Habip, esasen sezon boyunca kronik bir sakatlığıyla uğraştığı için çok etkili olamadı ancak gerçekten gününde olduğu maçlarda gol atmasa da (bu sezon üç golü var) pozisyon yaratıp takım arkadaşlarının gol atmasını sağladı. Futbol altyapısının gerçekten oturmuş bir futbolcu olduğu sahadaki mücadelesinden anlaşılabilecek olan Habip, Türkiye'de ilk olarak Erzincanspor forması giymiş. (2003 yılında)

Sonra sırasıyla Dardanel, Hatay, Adana, Körfez, Tarsus İY ve son olarak Belediye Vanspor formalarını sırtına geçiren Habip'in yeni sezonda adresi Giresun oldu. Tarz olarak, Eren Tozlu'ya eş olduğunu söyleyebiliriz. Gol yollarında aynı sonucu vermesi pek mümkün değil ama Eren'den daha çok pozisyon üreteceğini öngörebiliyorum.

2 yorum:

  1. giresunluyum ben ve buralarda genel olarak giresunspor'un birkaç yıl belini doğrultamayacağı konuşuluyor..inşallah doğru hamleleri doğru şekilde yaparak tekrar 1.lig'e çıkarız.bilgilendirmelere de devam lütfen.

    YanıtlaSil
  2. Süleyman'ı Adana Demirspor maçında izlediğimde tam bir İskandinav stoper havası vardı.Çok sağlam bir defans ve asla geçit vermez.Kendisi Giresunspor'da çok başarılı olacaktır.

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...