28 Ağustos 2012 Salı

Makukula


2009-2010'da Kayserispor'daki ilk sezonunda 23 gol atarak Türkiye kariyerine görkemli bir şekilde başlamıştı Portekizli golcü. Attığı ilk gol kendi kalesineydi ama olsun. (Galatasaray-Kayserispor 23.08.2009) Trabzon ve Beşiktaş'a ikişer, Galatasaray'a ise bir gol atmasının yanı sıra diğer takımları da elinden geldiğince gollerinden mahrum etmeyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Sonraki sezon şaşırtıcı bir şekilde Manisaspor'a attı imzayı ama sadece beş gol atabildi. Galatasaray'ı ve Trabzonspor'u gene boş geçmemişti. Hatta Trabzon'a bir maçta iki gol birden atarak Manisaspor'daki gollerine başlamıştı; ümit vaad etmişti. Neyleyelim, sezonun kalanını o maçta attığı gollere denk şekilde tamamlayacaktı.

Geride bıraktığımız sezonda, vasat Manisaspor kadrosunun belki de en vasat oyuncularından birisiymiş gibi göründü. Attığı tek gol, Türkiye Kupası'nda 2-1 yenildikleri Bugsaş'a oldu, toplamda 12 maçta forma giyebildi. 

Makukula'nın yeni bir başlangıca ihtiyacı vardı. Son yıllarda çok yabancı gol kralı görmeye başlayan Birinci Lig'te tahtın yeni sahibi olması muhtemel.

foto kaynak: tribündergi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...