24 Ağustos 2012 Cuma

Emrespor'da Lisans Tehlikesi

9 eylülde başlayacak olan Üçüncü Lig için resmi işlemlerin tamamlanması için son on iş gününe girerken, takımların büyük çoğunluğu lisans krizlerini aşabilmiş değil. Bu durumda da akla takılan soru; toplamda 54 takımdan oluşan 3. Lig, eksik başlayabilir mi?

Lisans problemi yaşayan kulüplerin başında geçtiğimiz sezon tartışmalı bir şekilde Bölgesel Amatör Lig'den Üçüncü Lig'e yükselen Isparta temsilcisi Emrespor. Türkiye'de Yalıspor'dan sonraki ikinci mahalle takımı olan Emrespor'da krizler bitmiyor. Kulüp henüz resmi anlaşmaları yapamadığı gibi, TFF'ye yolladığı resmi belgelerde de sıkıntı yaşıyor. Geride bıraktığımız sezonda play off finalinde Muğlaspor'u mağlup eden Emrespor'un takım kaptanı maç sonrası yapılan testlerde dopingli çıkmış ve WADA kurallarına aykırı olarak aldığı ceza affedilmişti. Gene uluslararası doping standartlarını belirleyen WADA talimatnamesine aykırı olarak doping ilacını veren masörün cezasının da affedilmesi tartışma yaratmıştı. Masör ve teknik direktörle yollarını ayıran Emrespor'u şimdi başka bir kriz bekliyor.

TFF'ye yolladığı takım listesinde yönetimde iş bölümünü yapamamış olan Emrespor'un tek sorunu bu da değil. Kulübün adı resmi evraklarda Emrespor olarak geçmesine rağmen yönetimin TFF'ye yolladığı kulüp belgesinde isminin "Isparta Emrespor" şeklinde yanlış yazması federasyonda soru işareti yarattı.

Emrespor geçtiğimiz günlerde Orhan Kapucu ile teknik direktör olarak anlaşmış ve bazı tecrübeli futbolcuları da antrenmanlara çıkarmaya başlamıştı. Ancak Kapucu, kendisine maddi olarak verilen sözlerin tutulmadığını öne sürerek anlaşmasını tek taraflı fesh etmiş ve Siirtspor'la anlaşmıştı. Artık kulübü Emre mahallesi doğumlu Hakan Şimşek çalıştırıyor...

2 yorum:

  1. Şuradan bir galibiyet çıkarırız inşallah. Damir de döndü 1-0 deplasmanda net galibiyet.

    YanıtlaSil
  2. görüşürüz ıspartada ıspartaspor taraftarı emresporun arkasında halk destek veriyo..9 eylül de kim kimi yeniyo görüşürüz..MACUROĞLU_32

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...