26 Şubat 2012 Pazar

Bayrampaşa - Gebzespor {maç öncesi}


* Bayrampaşa'nın Gebze karşısında en önemli kozu ben olacağım sanırım. Benim gittiğim hiçbir maçta mağlubiyet görmediler. (Keçiören Sportif, Vanspor, Diyarbakır Belediye, Gümüşhane maçları ortada)

* Şaka bir yana, gol atmakta zorlanan Bayrampaşa (son maçta patladıkları Ümraniye'yi saymazsak) gol atmakta onlar kadar olmasa da zorlanan bir Gebze ile karşılaşacak. Gebzespor son beş maçında beş gol atmış. Bayrampaşa'da ise bu sayı altı, yalnız bunun dördü aynı maçta... Yani, sıkıntı büyük.

* Gümüşhane maçında övdüğümüz Abdullah Topkara geçen hafta 4 golün ikisini atmış. Diğer iki golü de Özkan Yılmaz atmış. Gebze ise son maçında Kırıkhan ile yenişemedi.

* Gebze, üçüncü lig takipçilerinin çok iyi bileceği üzere, sıfırdan bir kulüp kurdu. Transfer yasağı kaldırıldıktan sonra yaptığı -yanılmıyorsam- 14 transferle şimdilik yola beklediği gibi devam ediyor. Sondan ikinci sıradan, bir üst basamağa çıkabildi. Ve gidişi böyle sürerse, üstündeki takımların da kaybedeceği varsayılabilecek puanları hesap edersek Gebze kümede kalabilir, zor değil. Ama bu maçtan çıkaracağı en az bir puan onun için ölüm kalım meselesi...

* Bayrampaşa, ilk yarıyı iyi kapatmasına karşın ikinci devrede aldığı mağlubiyetler ve kaçırdığı puanlarla Sandıklı Belediyespor'dan maç fazlasıyla üçüncü sıraya geriledi. Play off hattının ne kadar karışık olduğunu puan tablosuna bakarak gözlemleyebiliriz. Bayrampaşa'nın şanslı tarafı, kalan maçlarını genelde alt sıra ve orta sıra takımlarıyla yapacak oluşu. Yine de bu maçta kaybedeceği iki puanı sene sonunda çoook arayabilme ihtimali var.

* Kannımca az gollü (0-0 veya 1-1) bir beraberlik izleyeceğiz.

* Hakem Osman Ender Bulut her ay bir maç yönetiyor üçüncü ligde. Uzun süre sonra ilk kez bu ay ikinci maçına çıkacak. Sanırım hobi olarak hakemlik yapıyor veya sık sık dinlendiriliyor. Bakalım, yarın göreceğiz.

TFF 3. Lig Birinci Grup
27. Hafta Müsabakası
Bayrampaşa -Gebzespor
26.02.2012
13.30 | Bayrampaşa Çetin Emeç Stadyumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...