17 Şubat 2012 Cuma

Zonguldak'ta beklenen senaryo


Sezon başında Kömürspor ile birleşerek Zonguldak Kömürspor adını alan yılların efsanesi Zonguldakspor; Bölgesel Amatör Lig 13. Grup'ta yoluna devam ediyor. İlk ikinin play off'a kaldığı statüde, uzun süre lider veya ikinci götürdüğü ligin kuvvetli ekiplerinden gibi bir imaj çiziyor Zonguldak Kömürspor.

Ancak gidişat "biraz" tatsız.

12 takımdan oluşan BAL 13. Grup'ta aslında kötü bir yol çizmiyordu Zonguldak Kömürspor. İlk devreyi 2 mağlubiyetle, 23 puan toplayarak kapatmış; averaj farkıyla lider Düzcespor'un hemen peşindeydi...

Ne olduysa ikinci devre oldu: İlk maç Kozluspor ile 88. dakikasına 2-1 galip girdiği maçta kendi sahasında 2-2 berabere kaldı, Geredespor'u 6-0 ile geçti, Beyköy Belediyespor'a karşı 2-1 öne geçtiği maçı 3-2 kaybetti ve ipler bu maçtan sonra koptu.

Bugün oynanan erteleme maçında kendisinden iki puan fazlası olan Sultangazi Spor'a 2-1 kaybetti, lig atlama hayallerini büyük ölçüde erteledi... Ne zamana? Belli değil!

Ancak, beklenen senaryo bununla kalmadı. Gerek yerel basının, gerekse taraftarın yoğun tepkisi altında görevini yürütmeye çalışan Uğur Terzi istifa etti. Bundan sonra ne olacak?

Ya takım tamamen sahipsiz kalıp, buraya kadar kör topal götürdüğü bu savaşa "paydos" diyecek; ya da futbolcular silkinip taşıdıkları formanın alelade bir kıyafet olmadığı bilincine ulaşacaklar...

Ufuk karanlık!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...