11 Şubat 2012 Cumartesi

Gölcükspor - İstanbulspor AŞ {maç öncesi}


* Bu sezon ilk defa 3. Lig 1. Grup haricinde bir grupta maç izleyeceğim.

* İstanbulspor AŞ 4. sırada; Gölcükspor ise 10. sırada. Ama hep söylerim, en korkulacak takımlar küme düşmeyi de küme çıkmayı da gerçekleştiremeyecek olan orta sıra takımlarıdır. Gölcük tam da böyle bir takım.

* Orta sıra takımı deyip geçmemek lazım: Son beş maçını kaybetmemiş, dördünde de galip gelmiş Gölcükspor.

Sivas 4 Eylül Belediyespor'u 3-2 yenmiş, Karsspor ile 1-1 berabere kalmış, 10 kişi kaldığı maçta Erganispor'u 2-1'le geçmiş, Oyak Renault'u 1-0 ve son olarak da gene 10 kişi kaldığı maçta Kepez Belediyespor'u da 1-0 yenmiş.

* İstanbulspor AŞ için ise işler pek iç açıcı görünmüyor.

10 kişi kaldıkları Batman Petrolspor maçında 2-0 galip gelmişler, 9 kişi kaldıkları Nazilli Belediyespor maçını 1-0 kaybetmişler, Maltepespor'u 2-0 yenmişler, 9 kişi kaldıkları Yalıspor maçında 2-0 yenilmişler ve son olarak Küçükçekmece ile 0-0 berabere kalmışlar.

* İstanbulspor AŞ bugüne değin 10, Gölcükspor ise 5 kırmızı kart görmüş. Maç alt mı üst mü biterden ziyade, "maç kaç kişiyle biter" bahsi açılmalı bu maç için...

* Maçın hakemi Yavuz Çetin Batman bölgesinden. Aslında, İstanbulspor'un play off hattı için yarıştığı rakiplerinden birisi Batman Petrolspor iken maça 3. Lig'de üç ayda bir maç yöneten bir Batman bölgesi hakemini atamak garip bir tercih gibi duruyor... Bakalım, yarın göreceğiz...

TFF 3. Lig İkinci Grup
24. Hafta Müsabakası
Gölcükspor - İstanbulspor AŞ
12.02.2012
13.30 | Gölcük Şehir Stadyumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...