7 Şubat 2012 Salı

Belediye Vanspor - Manavgat Evrenseki Spor {maç öncesi}


* Spor Toto Üçüncü Lig 23. Hafta müsabakaları çarşamba günü oynananacak. Vanspor, Bayrampaşa'nın stadında Manavgat Evrenseki'yi ağırlayacak...

* Son üç maçında iki mağlubiyet bir galibiyet (düşme hattındaki Kırıkkale'yi 2-0 yendiler) alabilen Vanspor ile son üç maçında lider İnegöl ve Hacettepe'den birer puan koparmış; düşme hattındaki Keçiören Sportif'i ise 89. dakikada attığı golle 1-0 yenmiş olan Manavgat Evrenseki Spor karşı karşıya gelecek.

* Benim gittiğim maçlarında şimdiye dek Kastamonu'ya 3-2, Bayrampaşa'ya da 1-0 yenilen Vanspor fizik olarak çok güçlü görüntüsüne karşın ikinci devrelerde oyundan aşırı düşüyordu. Manavgat Evrenseki'yi ise ilk kez izleyeceğim, merak içindeyim; play off hattıyla aralarında üç puan var, play off hattına giriş konusunda olası rakipleri ise Sandıklı Belediye ile Bayrampaşa.

* Vanspor iç saha maçlarını İstanbul'da oynamaya başladığından beri sadece Menemen Belediye maçını kazandı. Manavgat Evrenseki'nin ise dış sahada 10 maçta dört galibiyeti, bir de beraberliği var.

* Ligin ilk devresinde Antalya'da oynanan maçta taraflar golsüz beraberlikle sahadan ayrılmışlardı.

* İlk yedi takım arasında en az gol atan takım Manavgat Evrenseki. 14. sıradaki Ümraniye'nin bile daha çok golü var.

* Manavgat Evrenseki istikrarsız bir görünüm içinde. Akçaabat Sebatspor'dan 4 gol yiyip bir sonraki hafta Kırıkhan'ı 2-0 mağlup etmelerinden; Bayrampaşa'ya 3-1 yenilip İnegöl ile berabere kalmalarına kadar sayısız ilginçliğe imza attılar. Bu maç ortada görünüyor, Manavgat Evrenseki özellikle son dört maçta kazandığı ivmeden yararlanıp galip gelmek isteyecektir. Vanspor'un iç saha zaafiyetini ve koca sezon boyunca sadece bir kez iki maç peş peşe galip gelme istatistiğini sonlandırması adına önemli bir maç.

* Manavgat Evrenseki'nin en golcü isimleri Tayfur Emre Yılmaz (7) ve İlker Avşar (6). Vanspor'da ise geçtiğimiz hafta doksanıncı dakikada attığı golle 4. golüne ulaşan Umut Kekilli haricinde Yaser Hacımustafaoğlu (7) ve Hüseyin Çelik (6) golcü olarak öne çıkıyor.

* Maçın hakemi Özgür Bayır ikinci ve üçüncü kademelerde çok tecrübeli; Bank Asya 1. Lig maçlarında da sık sık dördüncü hakem olarak görev alan Edirne Bölgesi hakemlerinden birisi...

TFF 3. Lig Birinci Grup
23. Hafta Müsabakası
Belediye Vanspor - Manavgat Evrenseki Spor
08.02.2012
13.30 | Bayrampaşa Çetin Emeç Stadyumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...