30 Aralık 2011 Cuma

Bayrampaşa: 1 Keçiören Sportif AŞ: 0


* İmkansızlıklarla boğuşan Keçiören vs "Eldivenim yırtık" diye kapris yapabilen sporcuya sahip Bayrampaşa

* Keçiören şanssız takım: 6. kez 90+'da yediği golle boynu bükük ayrıldı sahadan.



* Hesapta, birisi düşmemeye birisi play off'a oynuyor. Maçta formaları değiştirseler hangisi, hangisidir şaşarsın. O kadar denk bir oyun vardı sahada.



* İlk devrenin ilk periyotlarında sahada bariz Bayrampaşa üstünlüğü vardı. 15. dakikada Keçiören kalecisi olmasa golü bulmamaları işten bile değildi. Ancak maç ilerledikçe üstünlük deplasman tarafına geçti.



* Bayrampaşa'nın ilk yarıda gol atamamasının tek sebebi; hücumda çok yavaş olmalarıydı. Keçiören ise hücumdaki oyuncusu Eren'e top ulaştıramamanın bedelini ödedi.


* Bayrampaşa ataklarını başlatan tek isim: Tuğrul Göksel. İlk devre aşırı eforunu ikinci devre silik oyunuyla dengeledi. Oyundan erken çıktı zaten.



*İkinci devrenin başında Bayrampaşa sağlam bastırdı, elli üçüncü dakikada (aynı dakika içinde) üç net pozisyon yakaladıysa da golü bulamadı. Zaten elli üçüncü dakikadan sonra kendi yarı sahasından bir kez çıkabildi.



* Yaratıcı Bayrampaşa seyircisi: "Allah Allah Allah Allah saldır Paşa, bu keçiler kurbanlık saldır Paşa" ve "Keçileri kaçırdık" tezahüratları.



* Keçiören'de ikinci devre gol konusunda en büyük engel hücumda bariz çoğalamama sorunuydu. Mustafa Aydoğdu'nun ayağına gelen her topta sağ kanat korner direğine kadar inip topu kaptırması; Eren'in rakip defansta kaybolan oyunu; Hakan Açıkalın'ın zaman zaman geliştirdiği ataklarda pas atacak arkadaşını bulamayışı büyük sıkıntıydı.


* Bayrampaşa akıllı oynadı. Gücü denk bir rakibine karşı, rakibinin en dikkatsiz anını kovalama adına defansa çekildi ve beklediği fırsatı 90+4'te de olsa buldu, golü attı, üç puanı aldı.



* TFF 3. Lig'de herkes birbirine denk (hemen hemen) biraz şansınız ve biraz da maddi imkanınız varsa ligde galibiyet serisi yakalarsınız, net.



* Keçiören'de Hurşit Taşcı, Fırat Sağesen ve Hakan Açıkalın; Bayrampaşa'da ise Tuğrul Göksel ve Onur Aydın iyi oynadı. İki takımın kalecileri net en az üçer (hatta dörder) gole engel oldular. Güzel mücadele izledik.

1 yorum:

  1. Merhaba, spor verilerini nasıl analiz edeceğinizi öğrenmeniz için, bu https://canliskor.biz.tr gibi sitelerde daha fazla zaman harcamanız gerekir. Bunun için ihtiyacınız olan tüm bilgiler var ve bu yeterli olacaktır. Ayrıca, nasıl çalıştığını anlamak için diğer insanların spor tahminlerine bakın.

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...