18 Aralık 2011 Pazar

İstanbul Güngörenspor: 2 Giresunspor: 3



* İstanbul'da çok fazla Karadeniz takımı taraftarı var.

* Giresun bu sezonki ilk galibiyetini aldı. Alacağı belliydi.




* Güngören için kötü dersek, kötü sıfatına hakaret olur. Ama bir yerden bakınca, takım çok da kötü gibi durmuyor. 2. Lig'de liderlik kovalar ama Bank Asya ligi için küfür gibi kadro.


* Baskıyı Güngören kurdu ancak golleri Giresun attı.




* İlk iki gol (skoru 2-0'a taşıyan goller) birbirinin aynısıydı. Tek farkla; birisi sağdan açılan korner vuruşunda geldi, diğeri soldan. Gelen topta karambolden kaleye tipledi topları Eren Tozlu.


* Güngören'de belki de asrın tezahüratı: "Forman için oyna, arman için oyna, o da yetmiyorsa Ahmet için oyna!"


* Güngören'in penaltısı, kabzımal Erman Toroğlu deyimiyle 'penaltı gibi penaltı'ydı. Ancak o golden sonra dönen topta hakem Giresun'un penaltısını yedi; kayıtlara geçsin diye yazıyorum.

* Güngören'de bir tek Semih Türe'de siyah bant vardı.




* Giresun'da Volkan Koçaloğlu, Mesut Çaytemel ve Eren Tozlu çok iyiydi. Güngören'de forvet olmasına karşın yetmiş dakika boyunca defans oynayan Semih Türe puan(lar) için çabalayan ender oyunculardandı.





* Giresun sık sık yürek hoplatan pozisyonlara girdiyse de, gol bulmaya muvaffak olamadı.


* İkinci yarı, ilk devre rezalet oynayan Güngörenli Paul Aidoo düze çıktı. Meğerse garibim baştan beri yanlış mevkideymiş. Orta sahaya geçince hücuma katkı sağlamaya başladı. Birkaç tehlike yarattıysa da, olmadı.

* Giresun'un üçüncü golü çok komikti. Güngören eşitlik golünü buldu, santra oldu, dönen topta Semih Türe topu orta sahada kaptırdı; iki pasla topu Eren'e yolladılar. Eren kaleciyle karşı karşıya o kadar yavaş vurdu ki, sanki görüntü yavaşlatılmış gibi hissettik. Kaleci de refleks olarak yavaş hareket edince kendimizi Maraton izliyormuş gibi hissettik. "Oynat Uğurcum!"

* Giresun'un kalecisi iyi, hoş, en az iki net kurtarış yaptı ama en az yedi dakika boyunca santra vuruşudur, sakatlıktan yere yatmaktır bariz zaman geçirdi.




* Güngören'de forvet yok, orta saha zayıf, forvet oynaması gereken Semih defansta takılıyor. Kısacası, bu takımın bu sene kümede kalması; onun yerine düşecek olan kulübe hakaret...






İstanbul Güngörenspor: 2 - Giresunspor: 3
Stat: Mimar Yahya Baş
Hakemler: Ali Palabıyık , Neşet Merdin , Serkan Olguncan
İstanbul Güngörenspor: Orhan , Mustafa Ün , İbrahim , Turgay , Hakan , Özgür (Dk. 83 Pekin ), Mehmet Uğur , Mustafa Tuna Kaya (Dk. 39 Ampong ), Semih , Sinan (Dk. 73 Boateng ), Aidoo
Giresunspor: Soner , Ömer , Mesut , Volkan , Onur , Ali , Ramazan , Fatih (Dk. 83 Cem ), Cihan (Dk. 86 Şükrü Can ), Eren , Adem (Dk. 90 Tuncer )
Goller: Dk. 7, 11 ve 78 Eren (Giresunspor), Dk. 13 Hakan (penaltıdan), Dk. 74 Mehmet Uğur (İstanbul Güngörenspor)
Sarı kartlar: Dk. 45 Orhan, Dk. 57 Hakan, Dk. 65 Sinan (İstanbul Güngörenspor), Dk. 65 Soner, Dk. 90+2 Ömer (Giresunspor)

1 yorum:

  1. Örneğin, üç yıldan fazla bir süredir 1xbet https://betwinner-giris.net oynuyorum ve bu süre zarfında herhangi bir sorun olmadı. Şimdi bahisçi yeni gelenlere makul bir bonus veriyor, ancak kaydolduğumda orada değildi. Üstelik bonus ile hiçbir şeyi riske atmazsınız, kendiniz oynamayı deneyebilirsiniz. Her şey adil ve ödemeler istikrarlı.

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...