28 Aralık 2011 Çarşamba

Cihat Arslan Nereye Koşuyor?

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigp-0qklCdU14MNPzI9xiNZWzs3-psUoW3uPCaPcu33g9t_1L9A8xAXN-g5K7wx0WilosQ0FSv48yFOTtypKBQTlvQbEkZ-MftjskvmXyPh4MVz2XESxASjs1YjEr4qumQSPTtVz-cHHoG/s400/cihat-arslan.jpg

Cihat Arslan genç bir hoca. Ben Sporx'teki yazılarımda olsun, evvelindeki bloglamalarımda olsun genç hoca ve futbolculara dair sabırlı olunmasını savunmuşumdur. Ancak, kıstasımız nüfustaki yaş olmamalı zira Hakan Kutlu da genç bir hoca.

Neyse, oraya girmeyelim.

Cihat Hoca'nın futbolculuk kariyerine laf eden çarpılır. Türkiye'nin (yaş/kariyer) Maldini'si olabilirdi; oynadığı takımlarda kıymetinin bilinmediği kanaatindeyim.

Kocaelispor'a teknik direktör olarak getirildiğinde zaten işi zordu; tecrübe kazanmayı beklemeden işe koyulunca kaçınılmaz sona uğradı ve kovuldu.

Eyüp'e geçti, play off'a kadar çıktıysa da; olmadı.

En son gittiği Boluspor'dan da ayrılmak zorunda kaldı ve gün itibariyle Göztepe ile anlaştı.

Çok efendi, çok kaliteli bir insan olduğu söylenegeliyor. Doğrudur illa ki. Neticede Boluspor başında çıktığı Karşıyaka müsabakasında rakip tribünün önüne kadar gidip rakibi alkışlayan ve "Bugünlere gelmemde en önemli etken Karşıyaka'dır, sizi hiç unutamam" diyen bir teknik direktörden bahsediyoruz.

Boluspor'dan ayrılırken ortaya çıkan tabloya da dikkat; kadro dışı bıraktığı oyuncusu bile tesislere gelip Cihat Hoca ile vedalaştı. Hakkaniyetli bir insan olsa gerek!

Ancak, boru değil! Bir takımın geleceği size teslim ediliyorsa ve puan cetveline insaniyet, hakkaniyet gibi kavramlar etki etmiyorsa; siz de o cetvelde pek başarılı gözükmüyorsanız illa ki bir yerlerde hata vardır.

(Sadece sizde olmasına gerek yok tabii ki, takım uyuşmamıştır; yönetim anlayışsızdır; taraftar aşırı baskılıdır vesaire vesaire.)

Hatayı bulup kökünü kazıyacak tercihler yapamıyorsanız ise, ihale size patlar.

Göztepe ateşten bir gömlek gibi, Cihat Hoca da patlamaya hazır barut fıçısı. Bakalım bu birliktelik nereye kadar gidecek?

1 yorum:

  1. Herkese selam. Eğer bir spor hayranı iseniz, o zaman kesinlikle favori maçı izlemek için zaman yok böyle bir şey vardı? Bu sorunun çözümünü biliyorum! Dikkatinizi bu siteye https://skorexpress.com/ çekmenizi tavsiye ederim, çünkü burada her zaman güncel bir hesapla bir tabloya bakmayı başardım

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...