30 Haziran 2012 Cumartesi

Siirtspor'un Buharlaşan 2.5 Milyon Euro'su


Geride bıraktığımız sezonda Tanju Çolak'ın başkanlığa geldiği fakat play off'tan elenen Siirtspor'da yönetim kurulunda başkan adayı çıkmamış; geçtiğimiz günlerde başka bir işadamı başkanlığa gelmişti. Ancak Siirtspor'un 2.5 milyon euroluk bir yatırımı ıskaladığı ortaya çıktı!

Dünya çapında iş yapan bir şirketin genel müdürünün ve Türkiye temsilcisinin yönetime aday olduğu; Siirt valisi ve milletvekilleriyle görüşmek istediği; ancak bu isimlerin, genel müdüre dolandırıcı muamelesi yaparak kaale almamaları neticesinde kulübün hesabına yatırılmış olan 2.5 milyon euroluk sponsorluk bedeli bu yetkili tarafından tek kalemde geri alındı.

ORFA Pancar yetkilisi Seyfettin Akarmut, siyasi düşünen insanlar yüzünden Siirtspor'u çok kötü günlerin beklediğini ifade ederken tek amacının sahipsiz kalan memleketinin takımına sahip çıkmak olduğunu belirtti.

ÖZEL HABER: ALPER KAYA

2 yorum:

  1. fadıl zannettim

    YanıtlaSil
  2. SEYFETTİN AKARMUT DÜRÜST OLABİLİR ANADOLUDA DERNEKÇİLİK YAPMIŞ AMA BAKIN YANINDAKİLER ÜÇ KAĞITÇI BUNLAR NE ZEMAN İŞ ADAMI OLDU BAŞTA TARKAN GÖNCÜ TÜRKİYEDE DOLANDIRMADIKLARI İNSANMI KALDI ACABA YOK ŞİMDİ İTALYA BİR PKK YANDAŞI SELİM SADAKLA BİR MHP Lİ KONMUDA OLUYORLAR BUNLAR TAM ERGENOKONCU TAYYİP UYUMA

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...