2 Haziran 2012 Cumartesi

53 yıldır amatördeler ama....


2011-2012, sezonun tam ortası. Takım sonuncu; futbolcusundan başkanına herkes sezonu gözden çıkarmış ama onlar 500 km yol yapıp Keşan'a gidiyorlar.


Tarihinde hiç profesyonel lig görmemiş Avcılarspor'un, klasman üstü taraftarı...

4 yorum:

  1. çok buyuk taraftarmış gerçekten bu adamlara helal olsunnn

    YanıtlaSil
  2. çok büyük taraftar filan diyorsunuzda otobüs taşlayıp biz inince semtlerinde kaçıyorlar :) ayrıca Edirne'yede gelmeye cesaret edemediler :)

    YanıtlaSil
  3. Mahir misin nesin her ne haltsan her seferinde kendini alçaltıyorsun , düşürüyorsun . Sana adam muamelesi yapıp zamanında bu olayların açıklamasını yaptık . Avcılar Gençlik , Edirne otobüsünü taşlamadı ve kaçmadı da . Allaha şükür bizim alnımız ak ve her yerde de gözünün içine baka baka bunu bizim yapmadığımızı söylerim . Yaa birde şu bahsettiğin maç sanki seyircisizdi :/ Ah be kardeşim keşke Türkiye'nin öbür ucunda takılıp böyle çoluk çocuk hareketleri yapmasan . . Emin ol Avcılar Gençlik olarak bu sene hatırladığımız bazı iyi veya kötü olaylar hatıralar var . Ama bunların içinde Edirne GK ve Genç 22'lilerin hiç yeri yok :)

    YanıtlaSil
  4. Bal'ı yakından takip eden biri olarak söyleyebilirim ki , Şampiyonluğa oynayan ama boş tribünlere oynayan Derince ve Büyükçekmece ile bedava otobüslere rağmen deplasmanlara en fazla 50 60 kişi giden ve yerli yersiz yere millete salça olan ve aslında İtibarları yüksek ve çoğu yerde bilinen İstanbul Tribünlerinin yanında ( özellikle ilk sırada Beykoz . Ayrıca Feriköy ve Avcılar'da namı olan konumlarının çok üstünde taraftar grupları ) isim duyurma peşinde olan bir Edirne vardı . Feriköy ve Avcılar'a düşman olma sebeplerini isim duyurma peşinde oldukları için yaptıklarını düşünüyorum zaten her 2 tarafta asıl düşmanlarına odaklandıkları için Edirne'yi pek umursamadılar . ( Feriköy'ün Beykoz , Avcılar'ın Çatalca ) Açıkçası Edirne , Derince , B.Çekmece gibi boş beleş takımlar şampiyonluğa oynarken Feriköy , Avcılar ve Beykoz'un kümeye oynaması futbolun adaletinin olmadığını gösterir . Özellikle Beykoz taraftarlarının başta olmak üzere takımlarını desteklemek için çok fedakarlıklar gösterdilerini biliyorum . Aynısı Avcılar taraftarları içinde geçerli . 2 taraftar grubu da mucize peşinde koştular aslında ve daha köklü bir kulüp olan Beykoz mucizeyi gerçekleştirmeyi başardı . Ama keşke Büyükçekmece , Edirne falan düşseydi de Avcılar , Feriköy kalsaydı be :)

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...