8 Haziran 2012 Cuma

Beykoz'un Lanetli Sezonu


Geride bıraktığımız sezonda 104 yıllık tarihinde ilk kez amatör kümede mücadele eden Beykoz, ilk devresini 7 puanla kapattığı grupta ikinci devre mucizevi bir performans sergileyerek 21 puan toplamış ve kümede kalmak için play out oynamıştı.

Play-outta karşılaştığı Süper Amatör Lig takımı Alibeyköy’ü ilk beş dakikada bulduğu gollerle 2-0 yenerek önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör’de mücadelesini sürdürmeye hak kazanan Türk futbolunun çınarlarından Beykoz’un yüzü o günden beri gülmedi.

Takımın son dört ayında futbol şube sorumluluğu görevini yürüten, Beykoz’un eski futbolcularından Günay Haznedaroğlu; play-out maçının sabahında evinde kalp krizi geçirip hayatını kaybetmiş, vefatı futbolculardan gizlenerek maç sonrası söylenmişti.

Bu haberin acısı geçmeden Beykoz’un 1990’lı yıllarda takım kaptanlığını yapmış olan, ilçede bir restoran işleten Kamil Uludağlı’nın vefatıyla bir daha sarsılan sarı siyahlılar, geçtiğimiz gün tribün gruplarının sevilen simalarından Sefa Kandemir’in ölümüyle sonuçlanan trafik kazası haberiyle iyice yıkıldı.

Kümede kalmış olmanın heyecanını bile yaşayamadan peş peşe cenazeler tertiplemek zorunda kalan sarı siyahlılarda, son bir ayda siyah renk daha güçlü hale geldi…

HABER: ALPER KAYA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...