14 Haziran 2012 Perşembe

Tanju Çolak'ın Siirt sevdası bitti



Dün ajanslara düşen habere göre, 3. Lig kulüplerinden Siirtspor'da başkan adayı çıkmadığı için kongre tekrarlanacakmış. Açıkcası şaşırdım zira geçen senenin ikinci devresinde göreve gelen Tanju Çolak bu görevi çok iyi benimsemiş, benim de izlediğim Beylerbeyi-Siirt maçında ortamı bir amigo gibi germişti. Beylerbeyi yöneticilerine tekme tokat saldıran Tanju Çolak, devre arasında da sahaya inip hakemden hesap sormuştu.

Maç sonunda çıkan olaylarda Siirtspor beş maç ceza almış, kalecisi ve başka bir oyuncusu da beş maçlık men edilmişti. Bu beş maçta yaşadığı puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşarak play off'a zor kalan Siirt, play off'ta ise gruptan çıkacak olan Tarsus İdman Yurdu'na 2-1 mağlup olmaktan kurtulamamıştı.

Bu mağlubiyet Tanju Çolak'ın aile şirketi haline gelen Siirt'e küsmesine mi neden oldu bilinmez ama oğlunun menajer, kardeşininse teknik direktör olduğu Siirtspor başkanlığından koşar adımlarla kaçmışa benziyor.

Halbuki daha göreve gelir gelmez AB Bakanı Egemen Bağış'la Siirtspor'u görüşen de bizzat Tanju Çolak'tı. Bu ani ilgi kaybını neye bağlamalıyız acaba?

Tanju Çolak'ın Siirtspor Karnesi

Tanju Çolak başkanlığında play off da dahil 19 maça çıkan sarı lacivertli ekip bu maçlarda beş kez mağlup olmuş; dört kez de bir puana razı olmuştu. Rakiplerine 23 gol atarken kalelerinde de 14 gole engel olamamışlardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...