23 Haziran 2012 Cumartesi

Caner'den "Altın" Demeç


Samsunspor alt yapısında yetişip Samsun as takımına kadar yükselen; Konya, Bolu, Diyarbakır ve son olarak da kapanan Türk Telekomspor'la anlaşan 29 yaşındaki futbolcu "İkinci Lig'de orta sıralarda oynayacak olan bir takımdan teklif var ama ben Üçüncü Lig'de şampiyonluğa oynayan bir kulüpte oynamayı tercih ederim" ifadelerini kullanmış.

Evvela hırsı için şahsen tebrik ettim ve biraz kafa yordum; acep Üçüncü Lig'de kim olabilir?

Birkaç aday var: Aydınspor 1923, Erzurum BŞB, Bursa Nilüferspor, Gebzespor ve Hacettepe (ki çok zor bir ihtimal bence Hacettepe)

Benim tahminim Erzurum veya Gebze yönünde ama beklenmedik bir takım da çıkabilir...

Yalnız, bu futbolcuyla anlaşacak olan takımın dikkatli olması lazım zira zamanında şöyle bir haber çıkmıştı:

EK MADDE DE İŞE YARAMADI
Samsunspor transfer tahtasını açma yolunda futbolcularla olan pazarlıklarını sürdürüyor. Futbolcuların alacaklarını taksitle ödemek isteyen Kırmızı-Beyazlılar, ayrıca sözleşmeye 'taksitlerden biri gecikirse para tekrar baştan ödenecek' diye bir madde de ekleyerek anlaşmayı kolaylaştırmak istiyor. Buna rağmen bazı futbolcular anlaşmaya zıt bakmaya devam ediyor.

SAKAT OLSAM DA ALIRIM
Samsunspor'dan 450 bin TL alacağı olan Caner Altın ise anlaşılamayan futbolcuların başında yer alıyor. Caner'in ayrıca Samsunspor'da oynadığı zaman sözleşmesine ilginç bir maddeyi de koydurttuğu öğrenildi. Caner'in Samsunspor ile imzaladığı sözleşmede, 'Sakat olduğum zaman oynamadığım maçların ücretini de alırım' diye bir madde eklediği ortaya çıktı. Bu maddeden dolayı Caner'in alacağı 450 bin TL'ye yükseldi.


kaynak: samsunspor.biz


2 yorum:

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...