8 Eylül 2012 Cumartesi

Derince Belediyespor - Trabzon Kanuni {maç öncesi}



Derince Belediyespor, Üçüncü Lig'in yeni ekiplerinden. Dirençli bir takım kurdular, başlarında vizyonu geniş bir teknik direktör var (Fadıl Kurt). Gizli favorilerden birisi diyebiliriz.

Trabzon Kanuni ise, geçen sezonların "Yalıspor"u. Türkiye'nin ilk mahalle takımı. (Yalı Mahallesi) Bu sezon her ne hikmetse isim değiştirdiler. Bir sürü transfer yaptılar (ağırlıklı olarak Karadeniz ekiplerinden) ve geçtiğimiz sezon play off'ta kaybetmiş olmanın hırsıyla yarışacaklar bence. 

Sözün özü, güçlü oldukları ön görülebilecek iki kulübün ilk hafta müsabakası... Bence ya 0-0 bitecek ya da çok kritik bir golle bir taraf kazanacak. (Ki bana sorarsanız Derince Belediye galibiyete yakın gözüküyor diyebilirim)

Maçın hakemi alt kategorilerde (BAL, akademi ligi vs) çok tecrübelenmiş ancak Üçüncü Lig'e pek el atmamış bir hakem. Sanırım bu sezon da Üçüncü Lig hakemlerin deneme tahtası olacak... Sağlık olsun.

TFF Üçüncü Lig İkinci Grup
Birinci Hafta Müsabakası
Derince Belediyespor Stadyumu
16.00 | 09.09.2012

1 yorum:

  1. trabzonun en sağlam taraftarlarının yalı mahallesinden olduğunu duymuştum ve trabzonsapor dışında trabzonda en çok takip edilen takımın yalıspor olduğunu biliyordum.Niye isim değiştirdiler acaba merak ettim.

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...