3 Eylül 2012 Pazartesi

Pazarspor'dan Nokta Atışı

Geride bıraktığımız sezonun sürpriz ekiplerindendi Pazarspor. Son on maçta dört beraberlik, iki mağlubiyet, dört de galibiyet almıştı. İç sahasında rakiplere geçit vermemesiyle dikkatleri çekiyordu. Transferde temkinli davranıp daha çok kiralama yoluna gittiler ama gün itibariyle Sivas Dört Eylül Belediyespor'dan ayrılan sağ kanat Levent Kale ile bir yıllık mukavele imzalayarak gerçek anlamda "nokta atışı" yaptılar.



Levent Kale son iki sezonda Sivas Dört Eylül'de girdiği hemen hemen tüm pozisyonları gole çevirip toplamda 23 gole ulaştı. Ankaragücü alt yapısı çıkışlı Kale; Ankara Esnafspor, DÇ Divriği, Yimpaş Yozgat, GASKİ, Gebzespor ve son olarak da Sivas Dört Eylül formalarını terletti. Kariyerinin en iyi sezonlarını DÇ Divriği'de yaşayan Levent Kale son sezonlarında toparlanıp golcü kimliğini oturttu ve skora sadece gol olarak değil asist ve pozisyon olarak da katkıda bulunmaya başladı.

Sözün özü Pazarspor, boşalan sağ kanat mevkisine Üçüncü Lig'de yapılabilecek en isabetli transferi gerçekleştirerek önümüzdeki sezon için iddiasını sürdürdü. 2011-2012 sezonunda play off'u dört puanla ıskalayan Rize ekibinin bu sezon hedefi tutturacağını öngörebiliriz.

Geçtiğimiz sezon Küçükçekmece deplasmanında rakip teknik direktörün fiziksel saldırısına uğradıktan sonra kendisiyle bir röportaj yapmıştım. O röportaja da buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...