5 Eylül 2012 Çarşamba

Güzel ve Çirkin: Kocaelispor



Geride bıraktığımız sezonda başarısız bir süreç yaşayan ve adeta sahipsiz kalarak tarihinde ilk kez Üçüncü Lig'e düşen Kocaelispor'da toparlanma emareleri başlarken, çirkinlikler de yaşanmıyor değil. 

Son olarak kombine çıkartan ve "Vefa" tişörtü bastıran kulüp yönetimi, taraftarın da desteğini alarak 'Kocaelispor Store' açarak bandrollü ürünler satmaya karar verdi. Ancak maçlarını oynayacağı İsmetpaşa Stadyumunun hali, içler acısı.

Stadın dış cephesinin boyaları dökülürken son olarak da bozulan skorboardun yapılmayıp eski usül elle kontrol edilen hale dönüştürülmesi de taraftarı isyan ettirdi. "12 ayrı suçtan yargılanan eski Gençlik Spor İl Müdürü'nün diyetini mi ödüyoruz?" diye yakınan taraftarlar liglerin başlamasına kısa bir süre kalmışken profesyonel statüde altı kulübü olan Kocaeli şehrinin en büyük stadyumundaki skorboard ayıbının giderilmesini istiyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü nelerden yargılanıyor?

Eski müdür Kenan Malkoç'un 12 ayrı suç dosyasından ve 3-12 yıl arasında değişen 13 ayrı suçtan cezalandırılması talep ediliyor. Hazırlanan iddianameye göre eski müdür, İsmetpaşa Stadı'ndaki aydınlatma direklerine bağlanan kablolar vesilesiyle 26 bin 664,70 tl'lik kamu zararına sebep olmuş; görevi ihmal suçu kapsamına giren bu iddia haricinde 2008 yılında İsmetpaşa Stadı'nın basın tribününe alınan televizyonun da müdürün evinde olduğu iddia ediliyor. Yine eski müdürün, İsmetpaşa'nın tribün koltuklarının değiştirilmesi sonrasında eski koltukları 5 bin 412,00 tl'ye satıp parayı da müdürlük hesabına geçirmediği de iddialar arasında. 

Sonuç olarak Kocaelispor taraftarı tek bir sorunun cevabını istiyor: Bakımsız stadyumun içler acısı hali, eski müdüre ödenen diyet mi? Bir intikam politikası mı güdülüyor?

1 yorum:

  1. gençlik ve spor müdürleri kulüplere yardımda bulunabiliyorlar mı yada bunun bu güne kadar bir örneği var mı ? Aslında bu skorboard olayına kadar saha zemini olsun stadın bakımından memnunduk :D neyse konuyu saptırmadan sorumu tekrarlıyayım.Şimdi kocaelisporu seven bir insan gelse kulübe maddi yardım edebilir mi? Yani kulübe müdürlükten para aktarılabiliyor mu?

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...