22 Eylül 2012 Cumartesi

Niğde'de Beşiktaş Havası


Geçtiğimiz gün, Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile eşleşen Niğde Belediyespor'un Facebook sayfasındaki yorumlar hemen hemen her platformda yayıldı. Ben biraz farklı bir şey yazacağım bu konuyla ilgili.

Niğde'nin kalecisi Asım Atmalıoğlu, 1985 Adana doğumlu. Adana Demir alt yapısından çıkıyor, 2005'e değin gök mavililerin formasını terletiyor. Akabinde Bulancak'a geçiyor. 2 yıl sonrasında Yalovaspor'a transfer olsa da, bu macerası beş ay sürüyor. Son profesyonel imzasını Eyüpspor'a atan Asım, 2009'da Ankara Jandarmagücü'ne geçerek amatör kariyerine başlıyor. Askerlik vazifesi sonrasında Erzin Belediyespor ve son olarak da Niğde Belediyespor formalarını terletiyor.

Bir aksilik olmazsa, hafta içi oynanacak olan kupa maçında Beşiktaş karşısında kalede Asım Atmalıoğlu olacak. Peki, Asım'ın son profesyonel maçı nasıl bitmiş?

Eyüpspor formasını giyen Asım Atmalıoğlu, son profesyonel maçında İnegöl karşısına çıkıyor. Maç seyircisiz, İstanbul'da. Sahada kimler yok ki?

Halen Karşıyaka'da oynayan Muhammet Türkeri ve Orhan Taşdelen, alt liglerin golcüsü Alican Tez, Bursa alt yapısı çıkışlı Semih Türe, Kocaelisporlu Damir Yüksel, hala İnegöl'de oynayan Raif Demir, Antalyaspor alt yapısı çıkışlı ve hala Üçüncü Lig'de düzenli oynayabilen Mustafa Özkaya, Bandırmasporlu Aydın Taşkın... Sözün özü, sahadaki oyuncuların büyük çoğunluğu halen profesyonel futbol yaşantısını sürdürürken Asım Atmalıoğlu amatörde oynuyor... Düşünün, o maçta Asım'ın yedeği olan Fırat Çakmak bile şu anda İkinci Lig'de Bugsaş forması giyiyor!

Maç mı?

Amatör'e dönüş yapan bir diğer futbolcunun, Ersin Akkemik'in, attığı golle Asım'ın takımı Eyüpspor 1-0 kazanıyor maçı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...