30 Eylül 2012 Pazar

Beylerbeyi - Sancaktepe Belediye {maç öncesi}

 

Geçtiğimiz sezon üç kırmızı kart gören Beylerbeyi, bu sezon ligdeki ilk üç maçta üç kırmızı kart gördü. (Türkiye Kupası'nda da iki maçta bir kırmızıları var) Bu haşinliğin sebebi nedir, irdelemek lazım.

İlk hafta Mardin'i 6-0'la geçen Beylerbeyi, ikinci hafta Kahramanmaraş Belediyespor'a 5-0; üçüncü hafta da Yimpaş Yozgat'a 1-0 yenilirken Maraş'ta Hakan Fırıloğlu, Yozgat'ta ise Erdem Özkurt ve Samet Önger kırmızı kart gördü...

Fikstürde Beylerbeyi'ni takip eden Sancaktepe Belediye ise ilk hafta Elazığ Belediye'yi 1-0, ikinci hafta Mardin'i 3-0 yenerken geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş Belediye'ye 3-0 yenildi. Skor 2-0'ken bir oyuncusu da kırmızı kart görerek bu maçta cezalı duruma düşen Sancaktepe, ayın üçünde de sahasında Kayserispor'u ağırlayacak Türkiye Kupası vesilesiyle.

Sancaktepe Belediye geçtiğimiz sezon 59 puan toplayarak grubunda üçüncü olmuş ancak play off ilk maçında Nilüfer'e 4-0 mağlup olmuştu. Beylerbeyi'yle aynı grupta oynayan Sancaktepe, ilk maçta 1-1 berabere kalmış; ikinci maçta ise 3-2 mağlup olmuştu. Beylerbeyi ise grupta 44 puan toplayarak 14. sırada sezonu kapatmıştı.

Maçın hakemi Barış Yavaş, geçtiğimiz sezon Üçüncü Lig'de kritik maçları yönetmiş. Benim de izlediğim Bayrampaşa-Keçiören Sportif maçı dahil olmak üzere üst sıralar-alt sıralar karşılaşmalarında düdük çalmış. Maça atanabilecek en normal hakem olarak görülüyor... İki sene önce Sancaktepe'nin 5-0 kazandığı Ankara Demir maçını ve Beylerbeyi'nin 2-1 kazandığı Zeytinburnu maçını da yönetmiş. Bakalım bu sentezden ne çıkacak?

Spor Toto 3. Lig 3. Grup 4. Hafta Müsabakası
Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu
30.09.2012 / 15.00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...