18 Kasım 2012 Pazar

Beylerbeyi - Gümüşhanespor {maç öncesi}

Son iç saha maçında 1-0 kaybeden Beylerbeyi'ni değerlendirmiştik zaten; zayıf hamleler yapan, oyunu domine etmekten uzak bir görüntüsü olan kırmızı yeşilli kulübün bu hafta rakibi Kocaelispor'u 2-0 yenerken izlediğim Gümüşhanespor.

Beylerbeyi geçtiğimiz hafta derbide Maltepe'yi 2-1 mağlup ederek biraz silkelendi ancak 10 maçtır kaybetmeyen, bu on maçın yedisini de kazanmış olan Gümüşhanespor karşısında işleri zor görünüyor. Zira rakipleri sadece dokuz gol yemiş; yirmi bir gol atmış ve bunaltıcı derecede atak oynayan dişli bir kulüp. Keza ev sahibi Beylerbeyi de bu süreçte on bir gol atarken kalesinde yirmi dört gol görmüştü. 7-0 ve 5-0 gibi ağır hezimetlere bir yenisini daha eklemeleri kırılma noktalarının çokluğuna bakar gibi görünüyor.

Müsabakanın hakemi Ankara bölgesinden Fayat Bakan. Bu sezon iki Üçüncü Lig, bir de Türkiye Kupası maçında düdük çalmış. Çorumspor'un tek puanını aldığı deplasmandaki Beşikdüzü karşılaşmasında ve Diyarbakır BŞB'nin zorlanarak kazandığı Orhangazi deplasmanındaki hakem Fayat Bakan imiş. Çorumspor'un maçlarında Çorum'a çok büyük haksızlıklar yapıldığı iddia ediliyor, iddiaları doğru sayarsak Bakan'ın adaletli bir yönetim sergilediğini varsayabiliriz...

Spor Toto 3. Lig 3. Grup
12. Hafta Müsabakası
Beylerbeyi-Gümüşhanespor
Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu | 18.11.2012 | 13.30

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...