4 Kasım 2012 Pazar

Diyarbakırspor'da Ölüm Sessizliği



Geçtiğimiz sezon son hafta maçları neticesinde küme düşen Diyarbakırspor Üçüncü Lig’de henüz puanla tanışamadı. Puansızlığın yanı sıra yönetiminde de aylardır kimsenin bulunmadığı Doğu takımlarının lokomotifi konumundaki kulübün ölüm sessizliği düşündürücü.

Dönem dönem şehrin ileri gelenlerinin çıkıp “Borçlar affedilsin” çağrıları yapmasına sessiz kalan alacaklıların sessizliğinin arkasındaki sır perdesi aralanmaya başladı.

Kulübün halen tek gayrimenkulunun 2004 yılında dönemin valisi tarafından hibe yoluyla kulübe aktarılan 100 dönümlük bir arsa olduğu biliniyor. Olası bir kapanma durumunda kulübün bu tek gayrımenkulu devlet tarafından satışa çıkarılacak ve gelecek olan paradan ilk olarak devlete olan borçlar kesilecek. Kulüpten alacağı olup bu dönemde sessiz kalan isimlerin ise satıştan pay kazanma planları olduğu iddia edildi.

Bu arada, geçtiğimiz günlerde kayyum olarak atanan ve atandığı akşam istifa eden Süleyman Gökalp’in akabinde kulübün eski futbolcularından Nurettin Uğur’un başkanlığa talip olduğu belirtiliyor.

(soL Gazetesi - 04.11.2012)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...