25 Kasım 2012 Pazar

Emrespor'da Boykot Var



Emrespor’da Boykot Var!

Türkiye Kupası’nda eşleştiği Süper Lig takımı Gaziantepspor ile deplasmanda oynadığı maça belediye otobüsüyle gidecek kadar yokluklarla boğuşan; Isparta’da halihazırda bir tesisi olmadığı için pansiyonda kalan Emrespor’da dört ayda futbolculara kişi başı toplam 2500’er lira ödeme yapılması ve ödenen rakamın; ödenmesi gereken, vaad edilmiş olan rakamın dörtte biri bile olmayışı takım içinde huzursuzluk yarattı ve futbolcular 1-0 kaybettikleri Altınordu maçından sonra hiçbir idmana çıkmayarak yönetimi protesto ettiler.

Digitürk’ün kulüplere hibe ettiği paranın ve TFF’nin “ulaşım konaklama” giderleri adı altında kulüplere ödediği meblağların gelecek hafta ikinci taksidinin yatırılacak oluşu, bu ödemelerin ilk taksitleri ve sezon başında kulübe ödenen gelir kalemlerinin nerede olduğu sorusu belirdi.

Kulübün başkanı, geçtiğimiz sezon başkan olan ve hakkında çıkan iddialar nedeniyle başkanlığı bırakan İsmail Çalışkan’ın oğlu ve aynı zamanda Türk futbolunun en genç başkanı olan 25 yaşındaki Ali Çalışkan. Kulübün gelirlerini kontrol etme yetkisinin yönetimde sadece kendisi ve mali işler sorumlusu Fehmi Gülver’de oluşu gözleri bu ikiliye çeviriyor.


(25.11.2012 - soL Gazetesi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...