27 Kasım 2012 Salı

2. ve 3. Lig'de Haftanın Panoraması




HAFTANIN MAÇI: SARIYER – NAZİLLİ BELEDİYESPOR

Geçtiğimiz hafta attığı gollere dikkat çektiğimiz Muğdat’ın perdeyi açtığı 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesi nefesleri kesti. Deplasman ekibinin golcüsü Muğdat ve Aykut Yenen ile sağladığı 2-0’lık üstünlüğe rağmen ev sahibi İstanbul temsilcisi Melih Nişancı ve Ulaç Çağlayan’la bulduğu gollerle son dakikalara 2-2 girmeyi başardı. Doksanıncı dakikada bir kez daha sahneye çıkan Muğdat’a cevabı alt liglerin golcüsü Yunus Altun verdi ve maçın skorunu 3-3 olarak belirledi. Sarıyer bu sezon peş peşe dördüncü, toplamda 7. beraberliğini alırken; Nazilli puanını 20’ye yükseltebildi.

HAFTANIN TAKIMI: PAZARSPOR

Profesyonel liglerin puan kaybetmeyen tek takımı Diyarbakır BŞB’ye kendi sahalarında oynadıkları maçta 2-0 geri düşmüşken 82. ve 89. dakikada buldukları gollerle darbe vuran Rize takımı Pazarspor, kötü gidişatını ise durduramadı. İlk beş maçta namağlup giden Pazarspor altıncı maçı kaybedince takımda istikrarsızlık baş göstermişti. Rize temsilcisi, Diyarbakır maçı da dahil son üç maçını kazanamayarak bu istikrarsızlıkta zirve yaptıysa da; Avrupa liglerine dahi damga vuran Güneydoğu temsilcisinden puan çalarak atağa çıktı.

HAFTANIN OYUNCUSU: TAHA BALCI (F. Kahramanmaraş)

Faturavizyon Kahramanmaraş’ın Trabzon doğumlu futbolcusu Taha Balcı’nın bu sezon ligde dört golü vardı. Sakaryaspor karşısında kariyerinin patlamasını yaparak ilk otuz beş dakikaya üç gol birden sığdıran Taha, hem gol sayısını yediye yükseltti hem de son dört maçında sadece bir kez galip gelebilen takımına Sakaryaspor karşısında aldıkları 3-2’lik galibiyetle can verdi.

HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ: NAMIK ALTUNSOY (Tokatspor)

Play off’u hedeflerken aldığı seri deplasman mağlubiyetleriyle gerileyen Tokatspor, kritik Alanya maçında skor 0-0’ken teknik direktörü Namık Altunsoy’un yaptığı değişikliklerle galibiyete ulaştı ve play off hattındaki olası rakiplerinden Alanyaspor’u 1-0 mağlup ederek rakibiyle puanlarını eşitledi.

SATIRBAŞLARI

Devrik Kral            

İki yıl önce Kırıkkale formasıyla gol kralı olan, geçtiğimiz sezon ise son maçta aldığı altı maç men cezasıyla gündeme oturan ve beklenmedik bir şekilde 3. Lig’e yeni yükselen Emrespor’a transfer olan Mustafa Ünver Darıca Gençlerbirliği’ne 1-0 kaybettikleri maçta sahayı karıştırdı. Emrespor atağa çıkacakken rakip takımdan bir futbolcunun aldığı darbeyle yere düştüğünü gören Mustafa “bana ne” dercesine elini kaldırarak ilerlerken Darıca teknik direktörünün uyarılarına sinirlenip topu rakip yedek kulübesine doğru vurdu. Bu centilmenlik dışı hareketinden sonra iki takım futbolcularından da tepki gören Mustafa’nın yarattığı gerginlik yatıştırılamayınca hakem iki teknik direktörü de tribüne yollamak zorunda kaldı.

Yedi Maçlık Seri

Gençlerbirliği apoletli Avni Okumuş’un, Gençlerbirliği A2’si destekli takımı Kastamonuspor; yedi maçlık kazanamama serisini grubun zayıf takımlarından Siirt karşısında aldığı 5-2’lik galibiyetle sonlandırırken, deplasman takımının üç golünün altında Muhammet Haşim Çoban’ın imzası vardı.

Tırmanan Şiddet

3. Lig 1. Grup’ta uzatma dakikalarında 1-1’e gelen maçta tribüne gönderilmiş olan Sandıklıspor teknik direktörü Samim Cezayir, Fatih Karagümrük taraftarları tarafından darp edilerek hastanelik oldu. 3. Lig 2. Grup’ta 3-3 biten Manavgat Evrenseki-Dardanel maçında ev sahibi takımın taraftar ve yöneticileri deplasman ekibinin futbolcularını ve taraftarlarını darp etti. 3. Lig 3. Grup’ta son dakika penaltısıyla 1-0 Elazığ Belediye lehine biten Diyarbakırspor-Elazığ Belediyespor maçında ise tribünlerden sahaya atılan yabancı maddeler yüzünden futbolcular zor anlar yaşadı. 2. Lig’de Tepecikspor-Fethiyespor maçı sonrasında çıkan olaylarda ise bir polis hastaneye kaldırıldı…

soL Gazetesi - 27.11.2012

1 yorum:

  1. Maaş istenecek çok şey bırakıyor mu? O zaman broker https://topbrokers.com/tr/uk-forex-brokers web sitesine uçun ve gerçek paranın nasıl yapıldığını göreceksiniz! Sadece bağlantıyı takip edin, kaydolun ve şu anda büyük para kazanmaya başlayın!

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...