27 Kasım 2012 Salı

Fenerbahçe - Pendikspor {maç öncesi}

Türk futbol tarihinde Fenerbahçe'ye yenilmemiş -sanıyorum- tek takım Pendikspor. 1999-2000'deki "facia" malumunuz. Pendikspor kupada bu sene ikinci turda Süper Lig'den Elazığspor'u elediğinde gazeteler erken mesai yaparak "2. Pendik Faciası" manşetini attı ama 4. Tur'da herkesi bir sürpriz bekliyordu: Tarihi sayılabilecek bir eşleşme gerçekleşti ve Kadıköy'de oynanacak olan maçta Fenerbahçe'nin rakibi belalısı Pendik oldu.

Pendikspor'da üç kritik isim var. Birincisi, 99'da da kadroda olan ve şimdi yardımcı antrenörlük yapan Kerem Satılmış, Fenerbahçe alt yapısı çıkışlı ve bugüne değin hiç Fenerbahçe karşısında oynamayan kaleci Haluk Tanrıseven ve 2009'da Türkiye Kupası'nda Kadıköy'de Tokat formasıyla gol atmış olan forvet Arif Çoban.

Pendik lige kötü bir giriş yaptıysa da son periyotta toparlandı ve onuncu sıraya kadar çıktı. Son dört maçın üçünü kazanırken kalesinde sadece bir gol gördü; rakip filelere ise altı gol yollamayı başardı. 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan kırmızı-beyazlı İstanbul temsilcisi, 9 gol atarken kendi kalesinde 7 gol gördü.

Fenerbahçe ise Süper Lig'de lider Galatasaray'ı iki puan farkla takip ediyor. Son beş maçında mağlubiyet görmedi. Toplamda 20 gol atarken kendi kalesinde 12 gole engel olamadı.

Türkiye Kupası 4. Tur Maçı
Fenerbahçe - Pendikspor
Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
28.11.2012 / 20.30

1 yorum:

  1. Ücretsiz boş pozisyonlar, özel borsalara bakabilirsiniz. İnternette birçoğu var. Size sadece spor bahislerinde bir seçenek sunabilirim. Normal bir işten çok daha fazla para kazanabilir. Burada bet365 turkiye'den giris oynamayı deneyebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...